Digidexo.com

Vekttap programmer for menn

Ifølge en American Medical Association undersøkelse, nesten tre fjerdedeler av amerikanske menn over 20 år var overvektige, og at en tredjedel av disse mennene regnes som overvektige. Denne statistikken er et kall til å forandre seg, særlig i lys av det faktum at fedme kan føre til --- blant annet --- diabetes, hjertesykdom, slag, felles betingelser og depresjon. Genetikk spiller litt av en rolle i vekten din, men for de fleste, årsaken til vektøkning er en kombinasjon av dårlig kosthold valg, overdreven spising og mangel på mosjon. Iverksette tiltak for å kjempe deg vekten.

Porsjonskontroll

Menn har en tendens til å elske sine super-sized porsjoner, og mange har magene å bevise det. Som den menneskelige magen blir vant til å bli overstuffed, forstørrer det å tilpasse seg den mengden mat blir regelmessig dumpet inn i den. Sluttresultatet --- foruten en større mage --- er en stadig mer glupsk appetitt på grunn av økt kapasitet for mat, og en økt tendens til å føle seg sulten og misfornøyd når forstørret magen ikke er helt fylt. Dette er en av grunnene krasje dietter kan gjøre folk så elendig; strukket ut magen har blitt vant til å bli fråtset og fylt til bristepunktet.

For de fleste overvektige mennesker, er svaret gradvis del kontroll. Dette innebærer ikke kommer fra gorging til fastende i 24 timer. Snarere ta et ærlig blikk på mengden mat du spiser på en daglig basis, og gradvis begynne å redusere de delene av hva du spiser, for å la magen gradvis trekke tilbake til en grad som til slutt vil gjøre den gamle tendens til å overspise fysisk ubehagelig .

For å hjelpe med å bevege seg mot mindre porsjoner, bruke mindre tallerkener, slik at du ikke blir fristet til å avslutte alt på en stor middag plate. Når du tilbereder selv, endre ingrediens målinger i oppskrifter slik at du koke for en, som matlaging for to eller flere kan friste deg til å spise alt på en gang. Når sultfølelse oppstår, nå for rimelige deler av kalorifattig og sunn snacks, som ferske grønnsaker, frukt, pickles eller riskaker.

Begrense Kjøtt og øl Intake

Å foreslå at du begrenser inntak av kjøtt synes å fly i ansiktet av høy-protein diett, som er bygget rundt bevis for at den ekstra energien som trengs for å fordøye protein faktisk fører til en person til å gå ned i vekt. Dette er sant, hvis du spiser begrensede mengder kjøtt en gang om dagen. For de som spiser det med hvert måltid, være oppmerksom på at du legger mer kjøtt inn i fordøyelsessystemet enn den kan håndtere, som overvelder og skatter systemet ditt på en skadelig måte, forårsaker vektproblemer ganske raskt.

Anbefalt daglig inntak av kjøtt for menn som er moderat aktiv er en 6 oz. servering, en gang om dagen. For de som ikke er villig til å gå den ovo-lacto vegetarianer rute ved å eliminere kjøtt helt, prøver å spise en 6 oz. servering av magert kjøtt, fjærfe eller fisk til middag, med store side porsjoner friske grønnsaker og en liten del av grovbrød. For enda bedre vekt treff, prøv å ha det 6 oz. servering av kjøtt med middag annenhver dag, med sunn vegetarmat i mellom. Husk også å holde seg borte fra fett mettet, bearbeidet fastfood-kjøtt.

Som for øl, mener at den gjennomsnittlige servering av øl inneholder i overkant av 300 kalorier. Nå vurdere hvor mange menn drikker to eller tre av disse om dagen, hver dag. Hva disse mennene gjør er å drikke et måltid er verdt av kalorier, på toppen av hva de faktisk spiser. Som med kjøtt, for menn som standhaftig nekter å gi opp sin øl, er begrensning navnet på spillet. Prøv å ha en øl annenhver dag, eller gjøre et vedtak om ikke å ha noen under arbeidsuke, belønne deg selv med to eller tre i løpet av en helg.

Øke metabolismen

Diet / porsjonskontroll er en svært viktig komponent i enhver vekttap program, men det bør være halvparten av fokus, snarere enn alt. Stoffskiftet er den andre siden av mynten, og noen effektiv vekt-tap programmet må ta det i betraktning. Med fare for å forenkle, vil vektøkning fleste sikkert oppstå hvis du er forbruker mer kalorier enn du brenner av gjennom fysisk aktivitet.

De fleste forstår at cardio trening er en fin måte å jobbe opp en svette og brenne av ekstra kalorier. Disse treningsøkter kan ta form av den stadig populære jogging, selv om de med kne eller felles problemer kan oppleve fremragende resultater fra andre cardio øvelser som lap svømming, sykling og langrenn. Det mange ikke vet er at de forbrente kalorier av under cardio arbeid er ikke bare brent under øvelsen; kalorier blir brent i flere timer etter gjennomføring av øvelsen. Sluttresultatet av regelmessig mosjon er en metabolisme som har vært jevnt og konsekvent sped opp til jevnt og konsekvent brenne av hva du spiser, selv når du er i ro.

En anstrengende vektløfting økten, vanligvis utelukkende betraktet som en muskel-building forsøke, vil også hoppe-start stoffskiftet og brenne kalorier for så lenge som 48 timer. Prøv å gjøre alternative dager med kardio og vekt-trening slik at du ikke overtax kroppen din, og husk at treningsøktene må være 30 minutter lang eller mer å se synlig forbedring.