Digidexo.com

Lungebetennelse Lunge Symptomer

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene som et resultat av bakterier eller virus. Mesteparten av tiden, vil en person som har vært syke i et stykke før infeksjon. Dette er hovedsakelig på grunn av helsen til lungene. Når du har vært syk, vil lungene være langt mer utsatt for bakterier. Mens de fleste vet at du vanligvis vil ha noen form for feber, frysninger, kvalme og tretthet mens håndtere lungebetennelse, det er andre symptomer som stort sett dreier seg om lungene.

Hoste

Uansett hvem du er, vil du ha symptom på en hoste mens håndtere lungebetennelse. Dette vil ikke være en tørrhoste, men en som faktisk produserer enten grønnaktig eller gulaktig slim.

Kortpustethet

Siden dette viral eller bakteriell infeksjon er isolert til lungene, vil du mest sannsynlig oppleve en viss kortpustethet.

Rapid Breathing

Noen mennesker lider av lungebetennelse kan begynne å oppleve en endring i sine puste der de ser en økning i pusten, raskere enn normalt.

Brystsmerter

Mange som arbeider med lungebetennelse vil også lider av noen brystsmerter. Dette er hovedsakelig på grunn av hoste som er vanlig med denne infeksjonen.

Tungpustethet

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, noen mennesker har vært kjent for å oppleve symptom på tungpustethet etter at de har kontrakt sykdommen.