Digidexo.com

Magnetisk terapi for Weight Loss

Magnetisk terapi for Weight Loss


Magnetisk behandling for vekttap, også kalt magnetisk vekttap, er en alternativ metode for vekttap. Magneter har de siste årene blitt forfremmet for utallige helseapplikasjoner og plager, fra foten smerte til betennelser og hodepine. Nå er de nå blir fremmet som et vekttap verktøy.

Historie

Mange gamle kulturer brukes magneter i healing. Sivilisasjoner som Kina, Hellas og Egypt trodde magneter kunne gjenopprette naturlig balanse og harmoni til kroppens systemer. Arkeologer har funnet registreringer av ved hjelp av magneter i healing som dateres tilbake tusenvis av år. Naturlige magneter ble funnet fra Kleopatras tid. De ble gjort av avkjølt lava, som inneholder jern, som er magnetisert ved lodestones.

Betydning

Magneter virker på kroppens eget elektromagnetiske felt gjenopprette balansen. De gjør dette ved å øke blodgjennomstrømningen og oksygen. Dette stimulerer den naturlige helbredelses prosesser i kroppen. Den økte blodstrømmen og oksygen økning cellulær respirasjon. Dette i sin tur økt kaloriforbruk - det vil si, det brenner flere kalorier. Mens det er mye debatt om de faktiske cellulære effekter, magnetisk terapi tilbyr en trygg, ikke-invasiv terapi.

Funksjon

Magnetisk behandling er bruken av magneter i et forsøk på å justere de magnetiske felt i kroppen. Det har vært mye diskusjon over dette pseudovitenskapelig praksis fordi effektene ikke er blitt bevist. Mange mennesker bruker denne form for alternativ medisin som en måte å lindre konstant smerte og hjelpe til med visse vilkår.

Slik fungerer det

Magneter antas å ha muligheten til å endre vår mobilnettet fysiologi. Ved å bruke magneter, er det antatt av noen at du kan endre stoffskiftet og miste vekt. Nordpolen av en magnet stimulerer og sydpolen bremser ned stoffskiftet. For å stimulere forbrenningen du plasserer den nordpolen på magneten på skjoldbruskkjertelen, som er i bunnen av halsen.

Betraktninger

Magnetisk terapi er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Påstandene støttes ikke av kliniske studier. FDA har intervenert i flere tilfeller av magnetisk terapi for støttes krav. Det er ikke noe organ i klinisk forskning på sti magnetisk vekttap.