Digidexo.com

Belønning for Weight Loss

Belønning for Weight Loss


Vekttap belønninger kan være en avgjørende komponent for vellykket vektreduksjon. Uten dem, synes prosessen med kosthold og trening ofte mer som en straff; spesielt i begynnelsen når personen må bryte dårlige matvaner og bli vant til den fysiske treningen som kreves for å bli frisk. Det eneste kravet for sunn vekttap belønninger er at de er sunne, inspirerende og meningsfullt for personen på diett og mosjon plan.

Betydning

Den kosthold og trening at vekttap krever kan gjøre en person føler seg som om de har blitt fratatt livets gode ting. Tilbyr non-food belønning for vekttap holder en person bort fra faktorer som forårsaker vektøkning. Mer vesentlig, endres personen sine vaner, slik at muligheten for vekttap vedlikeholds øker.

Typer

En person i vekttap prosessen kan love seg selv belønning på en liten eller stor skala, eller han kan bli inspirert av de lovet av arbeidsgivere, familie eller venner. Mange unne seg spesielle shopping utflukter eller ferier til eksotiske steder. Et eksperiment utført av forskere John Cawley og Joshua A. pris gjennom National Bureau of Economic Research avdekket at "ansatte som ble tilbudt økonomisk belønning for sitt vekttap gjennom et års periode viste årsskiftet avgang av belønninger så høyt som 76,4%." (Referanser 1)

Time Frame

Avhengig av hva som appellerer til en person på et vekttap plan, bør belønningen være tid følsom. For eksempel på slutten av en uke etter et vekttap plan, bør det være en liten, men menings belønning. Så lenge belønningen er innenfor budsjett, kan man gi dem ofte til å forsterke vekttap plan. Planlegger en større belønning for pounds tapt på visse tidsrammer kan være svært effektive i tillegg.

Potensiell

Mulighetene for vekttap mål er mange og full av potensial. Hvis noen kutter ut brus og setter hver dollar beregnet for de kaloriene i en krukke eller sparegrisen, kunne han ha mer enn $ 365 ved årets slutt å bruke som han vil. Ved hjelp av noen form for meningsfull belønning kan være en sterk motivasjon.

Expert Insight

Man bør skreddersy vekttap belønninger direkte til en persons livsstil, ønsker og smak. Mens kommer opp med et vekttap plan, bør en person stille seg selv konkrete spørsmål å generere passende belønning ideer. The American Diabetes Association oppfordrer folk til å spørre seg selv: "Er det ting du ønsker å gjøre hvis du hadde mer energi, følte seg bedre om deg selv, eller var mer fit?" (Referanser 2)