Digidexo.com

Hva er behandlingen for blødning hemorroider?

Hemorroider er en tilstand som mange mennesker lider på anledningen. Gravide kvinner er mer sannsynlig å utvikle hemoroider, selv om de fleste noen har en sjanse for å utvikle dem til enhver tid. Forstoppelse og anstrengende å ha avføring kan føre til hemorroider. Hemorroider kan blø, og de kan være svært smertefullt og irriterende, noe som gjør det vanskelig å sitte eller gå selv. Det er mange behandlinger for blødning hemorroider som kan hjelpe dem å helbrede raskere.

Varmt vann

Hemorroider kan svare godt til å bli dynket i vann, da dette kan bidra til å redusere hvor store de er. Sug i et grunt kar full av varmt vann ikke mer enn fire ganger hver dag, i ca 10 minutter hver gang. Sørg for å nøye klapp området tørt.

Cold Komprimerer

Kalde omslag kan bidra til å lindre kløe og svie som hemorroider kan forårsake. Suge en liten vaskeklut eller håndkle i kaldt vann, vri ut overflødig og gjelder for hemorrhoid. Isposer kan også bidra til å redusere størrelsen på en hemorrhoid.

Over-the-counter medisiner

Det er en overflod av over-the-counter medisiner som kan lindre smerten av en hemorrhoid. Disse medikamentene kan bidra til å gjøre hemorrhoid forsvinner også. Se etter en hemorrhoidal krem ​​for å hjelpe hemorrhoid krympe.

Diet

Kosthold er svært viktig i forebygging av en hemorrhoid. Spise mat som er høy i fiber vil hjelpe fordøyelsen prosessen gå jevnere, slik at det ikke er anstrengende å ha avføring. Kutt ut junk food, svært bearbeidet mat, cookies og godteri, og begynne å spise matvarer som hele korn brød, bønner, kål og spinat. Ta fiber kosttilskudd kan også hjelpe. Vann vil også hjelpe fordøyelsessystemet prosess maten bedre, så vær sikker på at du drikker seks til åtte glass om dagen.

Egenomsorg

Hemorroider vanligvis leges av seg selv, innen en eller to uker. Imidlertid kan de lett komme tilbake når du allerede har hatt dem. Du kan ta forebyggende tiltak, som å sørge for å spise ca 30 gram fiber hver dag og drikker mye vann. Mosjon og opprettholde en sunn vekt vil også bidra til å forhindre hemorroider. Hvis det ofte forstoppelse, med en mild avføringsmiddel kan hjelpe, forutsatt at det ikke brukes for ofte. Snakk med legen din om å bruke avføringsmiddel for å hjelpe med dette problemet.