Digidexo.com

Body rensing programmer

Kroppen er pepret med giftstoffer hver dag. Mange av disse giftstoffer bygge opp i kroppen og i blodet og er ikke gitt anledning til å bli utvist. Giftstoffer absorberes gjennom huden, i maten vi spiser og de daglige produkter som brukes. Kroppen er nr en måte å kvitte seg med disse skadelige kjemikalier er gjennom fordøyelsen. Tarmen er ment å fange alt som er skadelig for kroppen, men uten en skikkelig rens giftstoffer kan bygge opp, som fører til sykdom og helse komplikasjoner.

Programmer som gå i naturen

Den primære element noen rensing program skal opprettholde er å oppmuntre deg til å spise noe annet enn økologisk frukt og grønnsaker mens du drikker minst 80 gram av renset vann. Dette vil gi kroppen din en mulighet til å hvile. De fleste tradisjonelle matvarer er fylt med sukker, komplekse kjemikalier og unaturlige egenskaper som plasserer en belastning på fordøyelsesprosessen. Å spise økologisk frukt og grønnsaker vil tillate kroppen å fordøye maten raskt og enkelt å gi det tid til å jobbe på den giftige buildup.

Oppmuntrende Water Intake

De fleste rensing programmer vil oppfordre deg til å øke vanninntaket. Drikker minst 80 gram vann vil skylle nyrene effektivt og tømme ut noen lagret opp avfall. Programmet bør instruere deg å unngå kaffe, juice og andre drikker for de første 24 timene. Bruk også bare renset eller destillert vann til de reneste og mest effektive nyre renser.

Whole Grain Fiber

Spis grunnleggende hele korn som er høy i løselig fiber sammen med frukt og grønnsaker. Mange rensing programmer vil be deg om å bare spise hele korn i sin naturlige form. For eksempel spise tilberedes hele korn brun ris uten andre tilsetningsstoffer. Ikke bruk salt, krydder eller andre krydder. Holde det så enkelt og nær sin naturlige tilstand som mulig. Pass på å koke alt uten tilsatt oljer og bruke bare renset eller destillert vann under stekingen. Målet med å spise hele korn høy i fiber er å rense tarmen. Fiber fungerer som en skrubb børste når i fordøyelseskanalen. Det vil fjerne overflødig, ubehandlet mat fanget i lunder av tarmen. Fiber er den mest effektive måten å bli kvitt den interne kroppen for giftstoffer og uønsket avfall som kan bygge opp i årevis.

Kosttilskudd

Mange rensing programmer utnytte kosttilskudd for å hjelpe renselsesprosess. Noen kosttilskudd kommer i pilleform og andre i te. Kosttilskudd kan være urte avføringsmidler eller fibertilskudd. Eventuelle kosttilskudd som er involvert i en rensende program bør gjøres under tilsyn av en lege for å sikre riktig bruk.

Oppmuntre Exercise

Fra dag én, vil rensing programmer innlemme en høy intensitet trening rutine. En høy effekt aerobic rutine vil også hjelpe kroppen passere uønsket avfall i fordøyelseskanalen, mens svette ut andre giftstoffer som finnes i blodet. Svette er kroppens No. 1 måte å utvise giftstoffer. Etter trening, tilbringe tid i en badstue for å fremskynde renselsesprosess.