Digidexo.com

Matvarer som forårsaker urinsyre

Muskuløs og skjelett leddsmerter, hjertesykdom og diabetes kan alle være et resultat av for mye urinsyre eller puriner i blodet. I dag, mange mennesker lider av disse helsemessige forhold uten selv å realisere en mulig opprinnelse. Legg til at den raske daglige stresset av det amerikanske samfunnet, og mange mennesker er å spise usunn mat som kan være høy i urinsyre, ofre ernæring for bekvemmelighet uten å vurdere konsekvensene.

Dessuten er forhøyet urinsyre plager mange aldrende amerikanere med gikt, en type leddsmerter som er forårsaket av syre bygge opp i blodet, noe som resulterer i kroppen angripe sine egne ledd. Husk noen gjøre og ikke gjøre for å holde deg på sporet.

Identifikasjon

Puriner er et naturlig stoff i kroppen, men finnes også i en rekke mat som brønner som alkoholholdige drikker. For mye av det kan føre til en opphoping av urinsyre i i blodet. Når folk spiser mat som er høy i puriner som rødt kjøtt, pølser og bacon på en jevnlig basis, er sjansene for urinsyre oppbygging er svært høy.

Moderasjon

Trusselen om helserisiko ikke ikke bety at du bør fjerne alle matvarer høy i puriner, men du bør spise disse matvarene med forsiktighet og stor moderasjon. Nedenfor er en ufullstendig liste over matvarer som er svært høy i puriner som kan føre til forhøyet urinsyre:

• Svinekjøtt
• Beef
• Fisk, er vanligvis fet fisk mye sunnere
• Stekt mat
• Steak
• Fjærkre, fjerne hud fra kylling og and
• Sukker
• Hvit og brun ris
• Auberginer
• Peppers
• Tomater
• Poteter
• Øl og andre alkoholholdige drikker

Forebygging / løsning

For å forebygge eller behandle urinsyre oppbygging, er det flere gode vaner kan utvikle. Først endre spise og drikkevaner. I stedet for å spise pølser, hamburgere og rødt kjøtt flere ganger i uken, kan du prøve en diett rik på grønnsaker, inkludert gulrøtter, agurker, salat og frukt; og pasta og fet fisk. Dessuten kan vitamin C og D bidra til å eliminere giftstoffer i kroppen.

Begrense alkoholforbruket. I stedet drikker skummet melk, vegetabilsk juice inneholder gulrot, selleri, rødbeter og agurk juice og mye vann (cirka fem glass om dagen). Vann spyler giftstoffer ut av kroppen som kan føre til helseproblemer. To store glass i morgen tid er en god start for rengjøring og rensing av fordøyelseskanalen, så vel som urinsyre i venene.

Avgifts å opprettholde en sunn vekt. Hvis du har urinsyregikt (leddsmerter) sammen med ekstra vekt, vil du plassere unødvendig press på leddene. Ti til femten minutters daglig trening kan bidra til å kaste disse uønskede pounds og pumpe friskt blod gjennom kroppen.

Sacrifice

For å redusere mengden av urinsyre påvirker ledd, må du opprettholde helse spise og drikkevaner. Dette kan ikke være lett. Det vil være opp-og nedturer og tilbakeslag; men med en bestemt tanke å bli frisk og ha frihet leddene, vil du høste gevinsten.

Advarsel

Oppbygging av urinsyre i blodet kan bli en livslang fysisk problem hvis ignorert eller venstre ubehandlet. Spør legen din hvis du tror at du har et tilfelle av høy urinsyre, som vil tegne og prøvetaking blod fra en blodåre i armen for å teste for forhøyede nivåer. I tillegg til å anbefale et sunt kosthold, kan en lege også foreslå medisiner som senker urinsyre.