Digidexo.com

Slik unngår du at Gastroparesis

Med Gastroparesis magemusklene ikke fungerer ordentlig og magen tømmes langsommere enn normalt. Dette fører til fordøyelsesproblemer, kvalme og oppkast, og blodsukker problemer. Det er noen ting du kan gjøre for å prøve og forhindre Gastroparesis.

Slik unngår du at Gastroparesis

Slik unngår du at Gastroparesis

•  Den første og mest effektive måten å hindre Gastroparesis er ved å holde blodsukkeret under kontroll. Diabetes er den ledende årsak til Gastroparesis, så ta vare på deg selv og holde blodsukkeret i normalområdet vil gå en lang vei mot å hindre denne tilstanden.

En annen årsak til Gastroparese er spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi. Hvis du har en spiseforstyrrelse bør du få hjelp nå. La disse vilkårene fortsatt kan føre til Gastroparesis sammen med andre helseproblemer.

Bo sunt er en annen måte å avverge av Gastroparesis, fordi mange medisiner kan føre til denne tilstanden. Hvorav noen er antidepressiva, smertestillende medikamenter, og kalsiumblokkere. Øve stress relief teknikker for depresjon og stress, og trene og spise riktig for å holde kroppen i god stand vil bidra til å forhindre eller redusere behovet for disse medikamentene.

Noen andre grunner til Gastroparesis er kreftbehandling, visse sykdommer som hypotyreose og Parkinsons, og å ha kirurgi. Det er ikke mye du kan gjøre for å forebygge disse, men hvis du utvikler en tilstand som kan føre til Gastroparesis, eller må opereres, bør du prøve å kontrollere tilstanden så godt som mulig, og sørg for å følge legens ordre etter operasjonen for å forhindre komplikasjoner.

Et sunt sinn og kropp vil gå en lang vei mot å hindre Gastroparesis! Så gjør det beste du kan for å holde seg frisk, aktiv og glad!

Hint

  • Spis riktig og mosjon
  • Styr diabetes
  • Følg legens ordre