Digidexo.com

Bruker for Gentian Violet

Gentian fiolett er en aktuell antiseptisk spray som kan hjelpe med soppinfeksjoner og mindre kutt og skrubbsår. Alltid være forsiktig når du bruker gentian fiolett, som det er potent og kan føre til legemiddelinteraksjoner. Sjekk alltid med en lege først hvis du er usikker.

Gjær infeksjoner

Bruk en bomullspinne for å bruke antiseptisk til det berørte området for gjær infeksjoner og lignende forhold. Ikke dekk det berørte området med flekker eller bandasjer av noe slag.

Fotsopp

Pass på at føttene er rene og tørre før sprøyting gentian fiolett på det berørte området. Ikke dekk føttene med sokker eller sko. Gentian fiolett flekker, og det berørte området bør forblir avdekket.

Jock Itch

Bruk Gentian fiolett for skrittsopp, men overvåke påvirke området. Gentian fiolett kan forårsake huden sår i områder der det er hudfolder. Hvis dette skjer, må du kontakte lege umiddelbart.

Munnsår

Gentian fiolett kan anvendes til munnen. Men dette bør bare gjøres av legens ordre, og under veiledning. Ikke svelg gentian fiolett.

Side Effects

Gentian fiolett kan føre til hevelse og rødhet. Alltid sørge for at området der du søker den er ren og tørr. Vask hendene umiddelbart etter bruk, så det kan sette flekker.