Digidexo.com

Briller som øker Avstand Vision

Briller som øker Avstand Vision


Briller som øker avstanden visjon riktig nærsynthet, eller nær-sightedness, en vanlig øyesykdom. Avstand briller er unifocal, betyr at de forbedre avstand visjon bare og ikke løser problemer med langt sightedness (problemer med å se objekter på nært hold). Mens forstørrelsesglass briller er tilgjengelige fra narkotika butikker, avstand briller er det ikke. For å få avstand briller, må du besøke en optiker for en resept som er spesifikk for dine spesielle behov.

Tynne Lenses

Disse dagene teknologi (spesielt i plast) har resultert i mye tynnere og lettere objektiver, selv for folk som trenger sterke resepter for å korrigere alvorlig nedsatt avstand visjon. Dette har revolusjonert briller på seg for mange, og har resultert i en blomstrende industri av stilige og designer rammer. Avstand briller doble som motetilbehør og mange som trenger avstand visjon briller eier flere par og mikse og matche med sine drakter for å skape forskjellig utseende.

Øyevern

I tillegg til å korrigere synet, moderne briller også beskytte øynene med UV-skjold, anti-refleks lag og plastglass som ikke vil knuse. Uteksaminert linser mørkere i solen, så du trenger bare ett par avstand briller, i stedet for ett par med klare linser og ett par med mørke linser. Avstand vision briller som også beskytter øynene dine holde øynene sunnere lenger og hindre forverring visjon på lang sikt.

Fall Prevention

Å gi avstands bare briller til de eldre som bærer multifokale briller, reduserer forekomsten av fall, ifølge en studie i "British Medical Journal". Når eldre slitasje multifokale briller mens du går rundt, kan de bli desorientert eller svimmel fra de optiske defekter i uteksaminert linser. For de som allerede sliter med balansen, eller som har svakhet på den ene siden, denne typen synsforstyrrelser resulterer ofte i farlige faller som kan være livstruende.