Digidexo.com

Ørevoks fjerning verktøy

Ørevoks er ikke skitten --- det er der for å beskytte ørene mot infeksjoner og holde ut fremmedlegemer. Imidlertid kan ørevoks buildup forårsake smerte, kløe, utflod, en ekkel lukt, og, i sjeldne tilfeller, hørselstap. Her er noen ørevoks fjerning gjøre og ikke gjøre.

Drops

Den beste metoden for å fjerne ekstra ørevoks er ganske enkelt å bruke øredråper å løsne voks. Du kan kjøpe øredråper på apoteket, eller bare bruke vann eller saltløsning.

Vanning

Vanning øret (injisere vann inn i øret) kan også bidra til, men det kan også være farlig, da den kan skylle voks videre inn i øret og eventuelt forårsake infeksjon.

Lege

Hvis du har et alvorlig problem, kan legen fjerne ørevoks for deg.

Vattpinner

Ikke bruk bomullspinner, for eksempel Q-tips, for å fjerne ørevoks. Du kan skyve voks lenger inn i øret eller rive trommehinnen.

Ineffektive produkter

"Candling" og over-the-counter ørevoks støvsugere begge lover å suge ut ørevoks, men er ineffektive. Det er ikke mulig å opprette et vakuum sterk nok til å suge ut ørevoks uten også sprengning en trommehinne. Candling - plassere en kjegle-formet enhet i øregangen og trekke ørevoks med en brennende veke - er spesielt farlig fordi varmen fra flammen kan brenne din indre og ytre øret.