Digidexo.com

Forskjeller mellom øyet og en Pin Hole Camera

Forskjeller mellom øyet og en Pin Hole Camera


Folk ofte sammenligne øynene til kameraer, som begge har evnen til å fange lyset og forvandle at lys inn merkbar bilder. En av de mest grunnleggende typer av kameraene er pinnen hull rekke, som benytter et lite hull for å kanalisere lys inn i en boks og viser at lys som et omvendt bilde på dets bakside, hvor filmen er strukket ut. Selv om øynene og pin hole kameraer utføre lignende funksjoner, de har også flere, betydelige forskjeller.

Shutter

Begge øynene og pin hole kameraer stole på skodder, eller bevegelige strukturer som kan la i lys når den er åpen og Bock lys ut når den er lukket. Men mens øynene er i stand til å holde sine skodder, eller øyelokk, åpen for timer-on-end - med unntak av blinkende - og kontinuerlig gi dagens bilder - både rørende og fortsatt - som de får lys, hullkameraer har en mye kortere funksjonell tidsrom og kan bare produsere stillbilder av spesielle øyeblikk. Hvis du lar lukkeren åpen i mer enn noen få sekunder, vil kameraets boksen blir oversvømmet med så mye lys at det vil være i stand til å behandle den. Når det gjelder komposisjon, University of Wisconsin bemerker at øyelokkene består av tynne lag av huden og styres av muskler. Til sammenligning, består et fint hull kameraets lukker vanligvis av papir, papp eller et annet flatt, ugjennomsiktig element og er avhengig av et hengsel for bevegelse, som kan være så enkelt som et stykke tape.

Lens

Ifølge University of Edinburgh School of Informatics, er øyets linse ansvarlig for å fokusere lyset på netthinnen, der fotoreseptorer deretter absorbere og konvertere lys til elektriske nerveimpulser til hjernen. Øyet linsen bruker entreprenør muskler for å justere mengden av lys på netthinnen mottar, noe som er grunnen til at synet ditt vil etter hvert vokse vant til veldig lyse eller veldig mørke omgivelser. Av et fint hull-kamera I kontrast til linsen, eller lys-samlingsdelen, er en stasjonær boks, som bare kan fokusere lyset i en enkel konfigurasjon. Også, i stedet for å rette lys på foto til cellulære reseptorer som sender lyset for prosessering i hjernen, linsen av pinnehullet kameraet dirigerer lyset til film eller fotografisk papir.

Hornhinnen

Hornhinnen er en gjennomsiktig, konvekse lag med vev som dekker den fremre ytterflate av øyet. Det gjør at lyset til å inngå øyets linse, samtidig som beskytter den fra utenfor rusk. Selv om flere avanserte typer kameraer har hornhinne-lignende ytre glass seg fra sine åpninger, åpninger, hullkameraer har ingen slike gulvbelegg. I stedet blir deres åpninger uforseglet, og deres indre elementer er utsatt for luft utenfra når lukkeren går opp.