Digidexo.com

Kolon Rensing behandling for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en omfattende begrep for en rekke sykdommer som påvirker mage-tarmkanalen. Det er beskrevet som kroniske magesmerter, oppblåsthet og irrasjonelle avføring. Personer som lider av IBS er ofte rammet av forstoppelse og diaré. Selv om mange behandlinger har lykkes roet symptomene på IBS, er kolon rensing på toppen av listene. Kolon rensing bidrar avgifte kolon påvirket av avfall og vil også tone tykktarmen, noe som er nødvendig for å unngå ubehag forbundet med IBS.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Irritabel tarm-syndrom er en lidelse som rammer kolon. Det vises vanligvis i tidlig voksen alder og påvirker nesten dobbelt så mange kvinner som menn. Lider ofte klager over hyppig forstoppelse, uforklarlig diaré, smertefulle magekramper og overdreven gass. I en frisk persons fordøyelsessystemet, veggene i tarmen komprimere og slipp som mat beveger seg gjennom det. Hastigheten ved hvilken matvare trekk styres av sammentrekningene. Tarmen hos en IBS lidende bevege seg i en ikke-tids rytme, forårsaker ekstremt ubehagelig konsekvenser.
IBS ikke fører til mer alvorlige forstyrrelser, men er en kilde til kronisk tretthet og frustrasjon. Noen mennesker opplever symptomer på en finere skala og livskvalitet kan bli negativt påvirket.

Hva er Kolon Rensing?

Kolon rensing er ment å fjerne påvirket fecal materiale fra tarmen. Tarmen er utviklet for å naturlig rense seg selv, men noen ganger er det behov for hjelp, spesielt hvis du ikke får nok fiber eller lider av gastrointestinale problemer. Rensing kan redusere symptomene på IBS dramatisk, og noen ganger også eliminere dem helt. Avgifte kolon bidrar til å tone det, noe som gjør det mulig å unngå forstoppelse. En sunn kolon bør fjerne avfall fra kroppen så mange som tre ganger daglig.

Hvorfor er en rens Gunstig for IBS lider?

IBS lider er plaget med irriterende, noen ganger pinlig, og noen ganger ukontrollerbare symptomer. Når kolon er renset, vil mange av disse symptomene forsvinne. Fordi det er ingen giftstoffer igjen å blokkere utgivelsen av avføring, vil forstoppelse ikke lenger være noe problem. Når de dårlige toksiner er erstattet med gode bakterier, som gjør rensing, avfallsmateriale ikke lenger vil sitte i kolon forårsaker problemer for IBS lidende. Jo mindre tid avfall sitter i tykktarmen, jo bedre du føler og sunnere kolon.

Hva gjør en Colon Cleanse innebære?

Det finnes mange alternativer i kolon renset. Borte er de dagene av klyster. Mens de er fortsatt rundt, det er så mange flere alternativer tilgjengelig. De fleste renser tas oralt, enten gjennom piller, pulvere eller en kombinasjon av begge. En lege eller herbalist vil være i stand til å skreddersy en avtale som passer dine behov. Vær oppmerksom på eventuelle rens som lister Cascara Sagrada hvis du er gravid eller har hjertesykdom. Bentonitt leire kan anvendes i ren form for betydelig mindre penger enn mange av de populære renser.
Mens du går gjennom et kolon rens, er det avgjørende å opprettholde et rent kosthold. Ikke spis noen prosesser sukker eller høy-kalori mat, for eksempel rødt kjøtt. Sukker og fett føre til at giftstoffer for å trives. Å gjøre et kolon rens er en forpliktelse fordi det tar litt tid. Forvent å feste med programmet og kosthold for hele kurset.

Detaljene

En typisk rens er gjort muntlig, siden det er behov for å gå gjennom hele fordøyelsessystemet for å gjenopprette den naturlige funksjoner i kroppen din ved å avgifte og fjerne parasitter. Noen renser hevder å jobbe i så raskt som tre dager; noen jobbe saktere og mer grundig over span av en måned. Rens produktet skal være laget av alle naturlige ingredienser, som for eksempel bentonitt, som vil klamre seg til giftstoffer og frie radikaler i tykktarm og fjerne dem. Mengden av rens tas daglig avhenger rens du velger. Noen planer foreskrive et pulver tilsatt til vann to ganger daglig. Mange er rett og slett piller, drikke eller urtete tatt med måltider. Atter andre er tatt en gang, rett før sengetid til naturlig vanne systemet ditt mens du sover. En populær rens krever en fullstendig fast i ti dager, med de eneste væsker inge være vann og saft tilsatt lønnesirup.

Hvordan vet jeg at jeg trenger en Colon Cleanse?

Bare en lege kan diagnostisere IBS. Hvis du oppdager et mønster av forstoppelse etterfulgt av uvanlig diaré, overdreven gass, en oppblåst mage eller unormale magekramper, bør du oppsøke lege. Hvis han mistenker du har IBS, be ham eller en herbalist om et kolon rens.