Digidexo.com

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota


Noen familier har ikke råd til å kjøpe et høreapparat for et barn. Høreapparat hjelp er tilgjengelig for kvalifiserte barn gjennom Minnesota Department of Health og Minnesota Department of Human Services. Det er også ideelle organisasjoner som gir hjelp i å betale for et barns høreapparat. Den ideelle organisasjoner gi programmer for å få hjelp på sine nettsider.

MinnesotaCare Plan

Den MinnesotaCare programmet er et helsevesen plan tilbys gjennom Minnesota Department of Human Services. Planen er for gravide og barn under 21 år høreapparater er dekket i dette programmet. Noen tjenester må være bevist nødvendig og være godkjent før du kan få dem. Det finnes ingen dekning grenser eller co-betaler i planen. For informasjon om dette helseprogram, ring 800-657-3672 eller 651-297-3862 i Twin Cities-området. Tele Relay Servicenummer er 800-627-3529.

Hjelp meg å vokse Program

The Minnesota Early Intervention program kalt Help Me Grow: Spedbarn og småbarn hjelper døve eller tunghørte barn under 3 år. For å være kvalifisert for programmet, må et barn være håndtere utviklings eller læringsutfordringer. Dette programmet tilbyr audiologi teknologi assistanse, uten kostnad, basert på behovene til familien og barnet. Eventuelle relaterte tjenester som er nødvendig, for eksempel tale terapi, er inkludert. Hvis du vil vite mer om planens kriterier, ringe Minnesota Department of Health studieleder 651-201-3641.

Den Starkey Hearing Foundation

Hvert år Starkey Hearing Foundation, basert i Eden Prairie, Minnesota, gir mer enn 50 000 høreapparater over hele verden til de som ikke har råd til å kjøpe en hjelpemiddel. Organisasjonens Hearing Nå programmet gir høreapparater til folk i USA som er tunghørt eller døv. Konsernet vurderer de økonomiske ressursene i familien når man skal avgjøre valgbarhet for å få hjelp. Søkere må ha ingen annen kilde til økonomisk hjelp. I 2011 krevde organisasjonen en $ 125 refunderes behandlingsgebyr for hvert høreapparat spurt. Søkere oppfordres til å ringe 1-800-328-8602 for å diskutere sin berettigelse.

Turen Fondet

Hørselshemmede barn Endowment Fund gir høreapparater til ca 100 barn i året. Organisasjonen serverer nyfødte til 20-åringer. En søknad om bistand må fremlegge bevis på at et høreapparat enheten har blitt foreskrevet, enten av en lege eller en audiograf. Familier må også vise en økonomisk nød. Mottakere av høreapparater kan på nytt for en annen enhet etter fire år. Det er ingen grense for hvor mange høreapparat enheter tildelt en familie. Det er vanligvis en seks måneders venteliste for søkere.

Audient

Audient er en nonprofit allianse gruppe for hørselsomsorgen. Organisasjonen hjelper søkere finne et høreapparat til en redusert pris fra en gruppe som deltar leverandører. I 2011, kostnaden for ett høreapparat og tilhørende omsorg varierte fra $ 760 til $ 1400. Søkere kvalifisere basert på deres årlige familieinntekt. Den landsomfattende Audient programmet hjelper barn så vel som voksne. Når man skal vurdere en søkers kvalifikasjoner, tar organisasjonen hensyn pensjoner, livrenter og lønn, samt inntekter fra Social Security.