Digidexo.com

Foods å pakke i en barne School Lunch Box

Foods å pakke i en barne School Lunch Box


Med vårt lands krig mot barndommen fedme, er det viktig å vurdere maten barna spiser når de er borte fra hjemmet. Ved å pakke ditt barns lunsj, vedlikeholde deg større kontroll over hvilke typer mat barnet spiser og er i stand til å imøtekomme noen liker, misliker og matallergier som er spesifikke for barnet ditt. Også har riktig ernæring vist seg å fremme riktig hjernens funksjon og hjelpe barnet ditt til å fokusere og ta hensyn bedre i klassen.

Lunch Box

Matbokser å imøtekomme nesten alle preferanser er nå allment tilgjengelig. Isolerte bokser holde maten kald, stabling lunsj termoser holde maten varm og bokser som holder mange individuelle beholdere holde maten separert og morsomt å spise. Disse kreasjoner gjør pakking en skole lunsj enklere enn noensinne. Matboks med individuelle beholdere er spesielt barnevennlig. Den lar deg å pakke et bredt utvalg av matvarer å imøtekomme selv pickiest gane. Inkluderer elementer som unsweetened applesauce, fettfattig ost og hele korn kjeks, hakket frukt med yoghurt, cottage cheese eller pretzels med sennep dip.

Smørbrød

Velg hele korn brød eller wraps i stedet for svært behandlet hvitt brød. Sunn hele korn hjelpe barnet ditt til å føle deg mett lenger med hjertet sunt fiber. Fyll wrap eller brød med magert kjøtt som kalkun eller kylling. Inkluder grønnsaker som salat, avocado og tomat. I stedet for høy-kalori sauser som legger nesten ingen ernæringsmessig verdi, velger sennep eller lav-fett majones.

Sunnere alternativer

Hvis barnet ditt er omgitt av andre barn som spiser junk food, og alt du pakket i deres boks er gulrot pinner, vil de føle seg utelatt og begynner å mislike dine valg. Dette kan også føre til sine venner som deler sine lunsjer mens sunne valg forbli oppspore. For å unngå dette potensielle fallgruve, husk å ta med en godbit som cookies eller chips. Hundre-kalori snacks blir mainstream og mange cookie selskaper tilbyr nå snacks med redusert sukker eller laget med hele korn. Chip produsenter gjør bakt versjoner av de mest populære chip varianter. Disse kommer også beleilig i enkel servering poser for å unngå overforbruk. Velg en av disse for å inkludere i ditt barns lunsj.

Frukt og grønnsaker

Svært få barn faktisk spise de to kopper frukt anbefalt daglig. Bruk deres skole lunsj for å inkludere minst en del av dette RDA. Epler, pærer, appelsiner, bananer og druer alle reise godt og er elsket av de fleste barn. Faktisk, hvis barnet ditt har en stor appetitt og har tid tilgjengelig for å spise en matbit på ettermiddagen, pakke en ekstra stykke frukt. Frukt er lett å spise på farten, og gir en god kilde til vitaminer, mineraler, fiber og karbohydrater.

Drinker

Et barn bør drikke halve kroppsvekten sin i vann hver dag. Ta med en flaske med vann i sin lunsj. Hvis barnet ditt ikke liker vanlig vann, velger du en drink pakke å blande seg med vannet. Sats på en rekke med en null-kalori naturlig søtningsmiddel som vil legge smaken uten tomme kalorier. Inkluderer også en porsjon på 100 prosent fruktjuice, lettmelk eller ikke-meieri melk av ditt valg. De fleste av disse kommer i enkel servering bokser, komplett med et sugerør.

Sunne vaner starter hjemme

Selv om en sunn lunsj er viktig, er det egentlig bare en forlengelse av de valgene som er gjort hjemme. Modellere sunne valg for dine barn; vise dem gjennom eksempel at sunn mat er næringsrik og smaker godt. Inkluder barnet ditt når du gjør valg for sin lunsj. De vil være mer sannsynlig å spise mat de har hatt en del i å velge.