Digidexo.com

Tips for magen Fat Loss

Tips for magen Fat Loss


Å miste magen fett kan være en frustrerende og overveldende mål for mange mennesker. Det tar forpliktelse både til kosthold og trening for å gå ned i vekt. Endre ens kosthold kan være utfordrende, men er avgjørende for å miste kroppsfett. Ved å redusere mengden av "dårlige" matvarer og øke tilstedeværelsen av naturlige matvarer i kostholdet, samt regelmessig trening, kan man oppnå målet gitt tilstrekkelig tålmodighet og bestemmelse.

Unngå "Bad" Karbohydrater og sukker

Noen karbohydrater er bra for deg, og vil ikke forstyrre vekttap. Disse inkluderer grønnsaker, frukt, ris og havre. Mat som inneholder raffinert mel, som brød, pasta og kake, bør unngås. Kroppen har problemer med å behandle store mengder karbohydrater, noe som bremser stoffskiftet. Overskytende karbohydrater omdannes til sukker, som, hvis ikke brent av gjennom trening, bidrar i stor grad til mage fett.

Redusere fett og kaloriinntak

Optisk for lav-fett eller lav-kalori mat er en viktig del av noe vekttap diett. Hvis man inntak av fett og kalorier er mer enn en kan brenne i en trening, vil man ikke gå ned i vekt. En strategi er å spise seks små måltider gjennom dagen, i stedet for tre store. Dette vil holde ens metabolismen går og redusere ens cravings for fet eller høy-kalori mat.

Unngå prosessert mat

Spise alle naturlige matvarer som inneholder mye protein og fiber er en måte å miste magen fett. Behandlet matvarer inneholder ofte store mengder av karbohydrater, mettet fett, salt og sukker. En rå mat diett, noen ganger kalt en "huleboer" diett, ofte resulterer i rask reduksjon av magefett. Frukt og nøtter står sentralt i et naturlig kosthold fordi de inneholder litt sukker, noe som gir en energi, og ingen mettet fett. Noen matvarer, inkludert laks, yoghurt og grapefrukt, faktisk øke stoffskiftet.

Trening

Trening er en utmerket måte å forbrenne fett. Kardiovaskulær trening vil brenne fett, mens vekttrening og øvelser som styrker magen vil tone musklene. Variere treningen din, slik at det ikke er det samme hver dag vil holde kroppen jobber med å gå ned i vekt. Crunches og hippe heiser er populære mageøvelser, og noen aerob trening som jogging vil bidra til vekttap.

Unngå alkohol og brus

Alkohol og brus har ingen næringsverdi, og er høy i kalorier. Karbohydrater og kalorier i alkoholholdige drikker, og sukker i brus, legge opp raskt i kroppen og føre til mage fett. En eller to drinker i helgen kan ikke føre til dramatisk vektøkning, men overdreven drikking vil selvfølgelig gjøre vekttap vanskeligere.