Digidexo.com

Diett plan for å hjelpe øke muskelmasse

Øke muskelmasse kan hjelpe deg å få den fysiske styrken som du vil samtidig forbedre kroppens utseende. Kombinere intense gym workouts med muskelbyggende ernæringsmessige vaner kan hjelpe deg å nå målet ditt.

Daglig matvaner

For å starte, endre antall ganger du spiser i løpet av dagen. Normalt kan vi spise tre måltider daglig. Endre det til fem eller seks mindre måltider. Dette vil tillate deg å spre ut ditt forbruk mens du beholder energi til de aktivitetene du står overfor. Spis frokost, lunsj og middag, men nå inkluderer rask snacks mellom disse måltidene også. Dessuten kan en lett matbit eller protein shake før sengetid påvirke muskelvekst.

Typer matvarer

Når du oppretter en diett plan for å bidra til å øke muskel, ikke ta veien for å spise mer av alt. Spise de riktige typene mat i riktige porsjoner. Lag en diett som har en rekke matvarer høy i karbohydrater og proteiner. Begge disse spiller viktige roller i utvikling av muskel-og shedding kroppsfett.

Frukt og grønnsaker må bli en del av kostholdet ditt. Epler, brokkoli og bananer er eksempler på frukt og grønnsaker du kan inkludere i dine måltider. Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og samtidig gi deg karbohydrater du trenger for energi hele dagen.

Foods høy i protein trenger å ha en plass i kostholdet ditt. Fjærkre, fisk og meieriprodukter er alle viktige kilder til protein. Protein hjelper i vekst og reparasjon av muskler. Det hjelper også kroppen din opprettholde energireserver i løpet av dagen. Når du tilbereder dine kjøtt, unngå fet produkter som biff og svinekjøtt. Mens de inneholder protein, de har også en rekke fettstoffer som vil skade kroppen din.

Meal Replacements og Snacks

Fortsett å fylle opp kroppen hele dagen. Du kan ikke være i stand til å stoppe og spise mange ganger, men snacks og måltid erstatninger kan hjelpe. Å ha snacks på hånden som yoghurt eller nøtter gi deg en rask protein fikse uten alle de skadelige stoffene som finnes i junk mat som chips. Protein shakes er raske substitutter hvis du befinner deg alltid på farten. Noen krever at du legger til vann og rør, mens andre er forhåndslagde. Legge til sunn snacks og protein drinker til kosthold vil hjelpe deg å øke masse.