Digidexo.com

Hvordan kombinere styrke og kondisjonstrening

Mange inkluderer både styrketrening og kondisjonstrening i sin ukentlige trening rutine. De vil kjøre på tredemølle eller elliptiske en dag, og deretter løfte vekter neste. Men det finnes måter å kombinere de to, arbeidende muskler du vanligvis ikke kommer til. Denne type trening kan være en fordel å idrettsutøvere eller folk som ikke har mye tid, men ønsker å få en full body trene. Her er bare noen av de mange øvelser som kan gjøres.

Hvordan kombinere styrke og kondisjonstrening

vesker: Få to manualer av moderat lav vekt (omtrent halvparten av hva du vanligvis curl er ideelt for dette). Du trenger en stor plass til å arbeide for denne øvelsen. Hold manualer på hoftene, med albuene pekte tilbake, ikke ut til sides.Stand med føttene skulder bredde hverandre og knærne litt bøyd. Begynn å stokke (side trinn) til den ene siden. Shuffle med raske, korte skritt og aldri la føttene korset. Hold deg på ballene dine føtter og holde balance.As du stokke på tvers, skyte armene opp før hendene er ut foran deg. Albuene bør fortsatt være bøyd, og du vil løft armene rett opp. Sørg for at ikke bare løfte armene, men skyter dem på plass raskt. Og deretter bringe dem tilbake down.Continue sånn før du har stokket frem og tilbake totalt fem ganger. Ta en 30 sekunders hvileperiode og deretter fortsette å gjøre to flere sett.

layups. Grab to manualer, litt tyngre enn de du brukte for "hylstre", men likevel betydelig mindre enn du krølle. Igjen trenger du en stor plass for this.Jump ut av høyre fot og øke din venstre hånd rett opp over hodet. Mens du hopper sørge for at din høyre hånd holder seg nede ved din side og at du øker din venstre kne. Land på begge føttene, ta tre skritt og deretter gjøre den andre foten / hand.You'll bli fremover hele denne øvelsen, så finn noen åpen plass. Dette kan også gjøres outdoors.You'll ønsker å gjøre tre sett med 10 i denne øvelsen.

Selvmord: Vi kjenner alle tradisjonelle selvmord drill, hvor du sprint fem meter og snu og sprint tilbake. Så du sprint 10 meter og tilbake. Så du sprint 15 og tilbake.Dette drill er svært lik som, bortsett fra at du skal bringe tilbake frie vekter til startstreken. Du bør prøve å bruke vektskiver som går på slutten av barene på den måten kan du holde det ut foran deg med begge hender som din sprinting tilbake med det. Pass på at platene er sentrert foran overkroppen for å unngå å belaste back.Do seks sett med denne øvelsen for de beste resultatene.

Speed ​​knebøy: Knebøy er en god måte å arbeide quads, hamstrings, setemuskler og korsrygg. Men hvis du senker vekten og gjøre dem så fort du kan, og samtidig opprettholde riktig form, vil du se noen enorm results.If du gjør farts knebøy på din normal vekt, du kan skade knærne og ryggen, så sørg for at du løfte mindre vekt, og doble mengden av reps du gjør i ditt TV-apparat. Har tre sett av 16-20 avhengig av fysisk evne.

Hint

  • Det finnes mange varianter som du kan gjøre på alle disse øvelsene. Denne type trening er ideelt for noen som ønsker å komme i form til en sport.
  • Pass på at du strekker skikkelig før du trener. Drikk rikelig med vann gjennom hele treningen. Rådfør deg med en lege før du delta i noen anstrengende aktivitet.