Digidexo.com

Hvordan å miste 25 pounds raskt

Hvordan å miste 25 pounds raskt


Det er mange forskjellige remedier som hevder å være i stand til å redusere vekten din, alt fra kirurgiske prosedyrer og vekttap piller til en rekke dietter og utøve rutiner. Å raskt redusere vekten din med 25 pounds, unngå å gå på en sult diett som fratar deg hele matvaregrupper eller reduserer kaloriinntaket til et punkt der kroppen oppfatter det som sult og holder på fett i stedet for å brenne den. Du kan miste to pounds en uke på en sunn vekt-tap plan, så vet at "raskt" betyr at du gjør en tre-måneders engasjement for å slippe 25 pounds. Vektreduksjon gjøres best gjennom et håndterlig, næringsrik diett og mosjon regime. Når miste vekt på riktig måte, er det mer sannsynlig å holde den av i det lange løp. Alltid snakke med legen din før du starter en diett eller trening plan.

Hvordan å miste 25 pounds raskt

•  Hold deg til en diett som fungerer for deg. The University of Texas Southwestern Medical Center anbefaler å følge en diett som gir rikelig med næringsstoffer, sunne karbohydrater, magre proteiner og umettet fett. Konsumere minst 1200 kalorier om dagen hvis du er en kvinne og 1500 kalorier hvis du er en mann. Å spise mindre kan utløse kroppens forsvarssystem, forårsaker den til å gjøre opprør mot vekttap.

Skift frokost, lunsj og middag med seks mindre måltider spises hver to til tre timer i løpet av dagen. Spise ofte tvinger stoffskiftet å holde seg aktiv hele dagen. Spis karbohydrater tidlig på dagen, og ikke spise noe tre timer før sengetid; ellers, det sannsynligvis vil bli lagret som fett som stoffskiftet bremser på kvelden.

Spis sakte slik at du skjønner når du er full og mett. Ifølge Diet Channel, tar det 20 minutter for magen å begynne å strekke og produsere hormoner som varsler hjernen din at du er full.

Drikk vann for å holde hydrert og hjelpe deg å føle deg mett, dempe appetitten. MayoClinic.com sier at du bør drikke åtte 8-oz. glass vann daglig. Du drikker nok når urinen er fargeløs eller svakt gul, og du er sjelden tørst.

Gjør 45 minutter med intervalltrening på hver av tre dager i uken. Intervalltrening forbrenner mer kalorier enn lang, gjør samme intensitet cardio trening, og det holder du brenne kalorier og fett lenge etter intervalltrenings treningen er over. Løp i tre minutter på et behagelig, moderat intensitet før du bytter til en hard, høy intensitet nivå på tre minutter. Veksle frem og tilbake mellom intensiteter. Du kan også gjøre intervalltrening på en elliptisk maskin, Steppmaskin, sykkel eller mens svømming.

Optimaliser fettforbrenning ved å legge full kroppsvekt trening til trening diett. Løfte vekter bygger muskler, som sparker stoffskiftet inn overdrive og får kroppen til å brenne fett selv når du er i ro. Redbook magazine bemerker at en kilo muskler forbrenner ni ganger så mye kalorier som en kilo fett gjør.

Sip grønn te i løpet av dagen. Ifølge Colon Health nettsted, inneholder grønn te katekiner, et stoff kreditert med påskynde metabolismen.

Hold utfordre deg selv når du treffer et vekttap platå. Utføre en rekke forskjellige intervall cardio trening når din vekt-tap bremser ned. Bruk forskjellige vektløfting maskiner, bruke tyngre vekter eller utføre flere repetisjoner

9. Hold deg rolig og avslappet å holde kortisolnivåer fra økende. Økt kortisolnivå er forbundet med å få fett, hovedsakelig rundt midten av kroppen din. Og fett rundt midjen din øker risikoen for hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk.