Digidexo.com

Hvordan lage mine lår Thin Så raskt som mulig

Hvordan lage mine lår Thin Så raskt som mulig


Målretting ett område av kroppen for å gå ned i vekt er ikke lett. Denne type vekttap kalles flekk reduksjon. Den beste måten å gå ned i vekt på ett område er å fokusere på generelle vekttap. Dietten industrien er full av påstander om at øvelser eller dietter fungerer på ett bestemt område, men disse er ofte myter. Fettsuging er den eneste måten å gå ned i vekt raskt i et bestemt sted, men også krever betydelig utvinning tid.

Hvordan lage mine lår Thin Så raskt som mulig

•  Besøk en lege for å sette vekttap mål. Å miste for mye vekt for fort kan føre til problemer. Få sjekket for eventuelle helseproblemer som kan påvirke et vekttap mål.

Spis sunn mat og slutte å spise fetende eller høy-kalori mat. Viktigst, inntar færre kalorier enn du forbrenner hver dag. For friske voksne, bør målet være å konsumere ca 2000 kalorier om dagen. Fetende mat er mat med høyt mettet fett. Sørg for å spise en balansert diett som inneholder proteiner, karbohydrater og rikelig med grønnsaker.

Løft vekter og inkluderer øvelser for å målrette lårene. Disse typer øvelser kan bygge muskler og redusere fett over tid når det kombineres med diett og andre øvelser.

Tren minst tre ganger i uken i 30 minutter gjør hjerte-øvelser. Bland opp øvelser for å holde interesserte. Eksempler på hjerte-øvelser inkluderer svømming, løping og sykling.

Gjør målrettede øvelser for å bygge lårmuskler som knebøy og leg extensions.