Digidexo.com

Tidlige tegn på alkoholforgiftning

Tidlige tegn på alkoholforgiftning


Alkoholholdige drikker er som inngrodd i amerikansk kultur som pølser og eplepai. I moderate mengder - definert av den amerikanske Helse-og omsorgsminister som ikke mer enn to drinker daglig for en mann og en for en kvinne - drukket alkoholholdige drikker kan være avslappende og hyggelig.
Men for mye alkohol kan føre til alkoholforgiftning, som kan være dødelig. Det kan skje med hvem som helst, uavhengig av alder eller kjønn, og det er lett oversett hvis de tidlige tegnene er savnet. Forstå de tidlige tegn på alkoholforgiftning er avgjørende for å sikre videre helse og trivsel for deg eller noen nær deg som kan ha hatt for mye å drikke.

Hurtig Drinking

En viktig tidlig tegn på alkoholforgiftning innebærer hvor fort en person er forbruker alkoholholdige drikkevarer. Hvis noen drikker store mengder alkohol over en kort tidsramme, sier ekspertene ved Mayo Clinic, er alkoholforgiftning en svært reell mulighet. Dette er den tidligste varselskilt for alkoholforgiftning. Hvis du legger merke til noens drikke runder med sprit "skudd" eller "skyttere" på en bar, eller "slamming" øl etter øl, kan det virke som harmløs moro, men det kan føre til alkoholforgiftning svært raskt.

Effekter

Virkningene av alkoholforgiftning, uavhengig av tidsrommet, produserer identifiserbare tidlige tegn til den forsiktige observatør. Alkohol er en depressant, selv om det kan virke stimulerende på først, og alkoholens dempende effekter forårsake visse nerver i hjernen til å påvirke puste, brekningsrefleksen og generell mental bevissthet.
Bevæpnet med denne informasjonen, se opp for oppkast, mulig bremset eller uregelmessig pust, og / eller mental forvirring eller sløvhet i personen i fare for alkoholforgiftning.

Funksjoner

Visse andre enn de tidligere nevnte fysiske funksjoner er også tidlige varselsignaler for alkoholforgiftning. En av disse funksjoner er blekhet eller et blåaktig skjær i huden og iblant leppene. Noen som ser ut som dette kan være i ferd med å legge inn de senere stadier av alkoholforgiftning, for eksempel bevisstløshet eller kramper, eller til og med død.
Klossethet, som snubler, svaiende mens du går eller søle drikke er en viktig tegn på ekstrem rus, og dermed en viktig tidlig tegn å se etter når alkohol forgiftning mistenkes.

Misforståelse

Forstå to vanlige ennå alvorlige sosiale misforståelsene er nøkkelen i å identifisere tidlige tegn på alkoholforgiftning.
En myte er at å drikke tungt og raskt er "uskyldig moro" eller rett og slett hensiktsmessig og oppfordres på visse anledninger. Mange mennesker - enten feire på et bryllup, college fest eller lignende hendelse - tro at å drikke mye i løpet av kort tid er i orden. Men drikker fem eller flere alkoholholdige drikkevarer på rad, eller overstadig drikking, er den primære årsaken til alkoholforgiftning.
Den andre misforståelsen er at hvis noen mister bevisstheten, eller "går ut", vil vi sove av virkningene av alkohol. Ofte noen som blir bevisstløs fra drikking har alkoholforgiftning, og kanskje aldri våkne opp å sove noe av i det hele tatt.

Advarsel

Hvis du har mistanke om alkoholforgiftning fra å observere disse tidlige tegn, ikke kast bort tiden. Kontakt legevakt umiddelbart - selv om den personen som kan ha alkoholforgiftning er mot ideen. Husk: du ser etter tidlige tegn, ikke vente på de alvorlige sene tegn på alkoholforgiftning.
Feilende på siden av forsiktighet er aldri en dårlig idé når det gjelder mulig alkoholforgiftning, og kan bety forskjellen mellom liv og død.