Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med en frokostblanding Diet

Hvordan å miste vekt raskt med en frokostblanding Diet


Rasjoner er en god måte å miste vekt raskt. Rasjoner er en rask måte å miste noen få pounds. En frokostblanding kosthold består av å spise en lav kalori, lav fett frokostblanding for et par uker for å gå ned i vekt i løpet av uker. Les nedenfor for å lære hvordan å miste vekt raskt med en frokostblanding kosthold.

Hvordan å miste vekt raskt med en frokostblanding Diet

CEREAL diett måltid 1:
Spis en bolle med lite fett og lav kalori korn som Special K til frokost, med 2/3 kopp skummet melk eller 1% melk.

CEREAL KOSTHOLD SNACK 1:
Hvis du er sulten mellom frokost og lunsj, har en mid-morgen snack som frukt, grønnsaker eller en lav fett, lav kalori frokostblanding bar.

CEREAL diett måltid 2:
Spis en bolle med lite fett og lav kalori frokostblanding til lunsj, med 2/3 kopp skummet melk eller 1% melk. Prøv en annen smak av frokostblanding, slik at du ikke blir lei av å spise frokostblanding.

CEREAL KOSTHOLD SNACK 2:
Hvis du er sulten mellom lunsj og middag, har og ettermiddag snack som frukt, grønnsaker eller en lav fett, lav kalori frokostblanding bar. Du kan også prøve å spise en 100 kalori teller snack.

CEREAL diett måltid 3:
Til middag, få hva du vil (innenfor rimelighetens grenser). Korn dietter vil få deg til å redusere din normale inntaket av kalorier som kroppen din er sannsynligvis bruke til å få, og fordi du er forbruker mindre kalorier, kan du råd til å spise en vanlig middag.

CEREAL KOSTHOLD SNACK 3:
For en kveld snack, prøve å spise frukt, grønnsaker, lite fett og lav kalori kornblanding barer eller 100 kalori pack.

Følg korn diett i to uker. Prøv å trene eller gjøre noen form for trening for å miste mer vekt raskere.