Digidexo.com

High Protein, lav-fett mat ideer

Å spise en høy protein, lav-fett diett hjelpe til med vekttap og muskelutvikling. Å finne mat til å passe i kosten kan være vanskelig skjønt. Ved å betale oppmerksomhet til næringsinnhold, mat variasjon og forberedelse, kan du enkelt inkludere denne dietten i din livsstil.

Les Næringsinnhold

Riktignok høres dette ut som en åpenbar skritt når du prøver å øke proteininntaket og kutte fett. Men mange mennesker gjør antagelser uten å ta seg tid til å sammenligne ernæringsmessige informasjon. For eksempel kan en person gå med kalkun i stedet for biff uten å sjekke for å se om fettprosenten er noe lavere enn biff. Selv om det kan være, er det viktig å sørge for at alle kalkun er ikke automatisk sunnere enn alle biff. Også, sjekk kaloritelling og prosentandel av kostfiber. Kostfiber hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til å eliminere avfall.

Spise mer enn bare kjøtt

Mange lav eller ingen-fett alternativer kan bli funnet utenfor av kjøttet matvaregruppe. Eggehviter, for eksempel, er rent protein uten fett. Bønner og belgfrukter kan også gi sårt tiltrengte protein uten ekstra fett. Noe så enkelt som å legge svarte bønner til salsa kunne bidra til å øke en persons inntak av protein. Teksturert vegetabilsk protein kan også kjøpes på helsekostbutikker og lagt til mange oppskrifter. Spise ikke-kjøtt proteiner vil bidra til å holde dietten interessant og gi mer mat alternativer.

Ta hensyn til Forberedelser

Høy protein, kan fettfattig mat lett bli gjort usunn hvis du ikke er forsiktig under forberedelse. Pass på at matvarer ikke er stekt eller kokt i for mye olje. I stedet bruker en non-stick spray eller bake elementer i ovnen på et lag med folie. Ikke tilsett andre fetende ingredienser som ost eller kremer. Hold maten enkel og bruke krydder for å legge smak til måltidet. Bruk dampede grønnsaker eller en lav-fett salat som sider. Hvis det er mulig, hoppe over dessert eller holde seg til frisk frukt eller kanskje marengs, som er laget av eggehviter. Vier oppmerksomhet til matlaging vil bidra til å holde fettet ned og øke de helsemessige fordelene fra mat.