Digidexo.com

Lav Acid Diet å helbrede acid reflux

Lav Acid Diet å helbrede acid reflux


Acid reflux, også kjent som halsbrann, er en smertefull brennende følelse i brystet eller halsen som oppstår i over halvparten av den amerikanske befolkningen på enkelte punkt. Det er flere måter å behandle dette problemet, men det enkleste er å spise en lav-syre diett som ikke forverre den.

Sauser og godteri

Begrense forbruket av høy syre krydder er et bra sted å starte. Ketchup, sennep og majones er alle sure. Så er syltetøy, sirup og melasse. Selv om du ikke trenger å helt gi opp disse matvarene, kan det være lurt å tenke nøye før drukne maten i dem.

Kjøtt, korn og meieri

Kjøtt har en tendens til å være sure, så kuttet tilbake og prøve å erstatte tofu eller soyabønner i noen av dine retter. Linser, mais og villris er gode lav-syre korn, men pasta, hvit ris, hvitt brød og kjeks er sannsynlig å forverre halsbrann. Meieriprodukter, inkludert iskrem, yoghurt, smør, harde oster, cottage cheese og melk bør unngås. Prøv soya eller geit melk i stedet.

Frukt og grønnsaker

Hermetisert frukt er oser med høy-fruktose mais sirup; kjøpe fersk frukt i stedet. Prøv smoothies laget av lav syre papaya, jordbær, fersken eller vannmelon. Unngå sitrusfrukter. Mange grønnsaker er lav i syre, men noen å unngå er tomater, kokt spinat og søtpoteter.

Andre tips

Vanligvis vil du unngå krydret mat, fet og stekt mat, koffein, alkohol og brus. Også prøve å spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for overspising på en sittende. Når du har tatt skritt for å redusere syre i kostholdet ditt, bør du begynne å oppleve lettelse.