Digidexo.com

Behandlinger for dårlig

Behandlinger for fordøyelsesbesvær er like varierte som årsakene bak det. Effektive behandlingsmetoder inkluderer medisinering, kirurgi og endringer i livsstil. Som oftest viser en kombinasjon av de mest effektive metoder for mennesker.

Livsstilsendringer

Den vanligste behandlingen for halsbrann er endringer i livsstil som inkluderer å unngå triggere som krydret eller stekt mat eller sjokolade. Legge til flere meieriprodukter, særlig melk, ser ut til å også hjelpe.

Redusere Stress

Redusere stress vil også bidra til å redusere mengden av magesyre produsert og redusere sjansene for å utvikle halsbrann. Prøv å praktisere meditasjon eller finne 10 til 15 minutter om dagen for å tømme tankene og slappe av.

Medisiner

Det er mange medisiner som brukes til å behandle dårlig på markedet i dag. De mest brukte medikamentene er over-the-counter symptomdempning narkotika som tums og rolaids. Andre medisiner er rettet mot å forebygge halsbrann og er nå allment tilgjengelig over disk. Disse omfatter ranitidin, cimetidin, og omeprazol.

Kirurgi

Kirurgi er et alternativ når halsbrann symptomene er mer alvorlig og kronisk i naturen. Prosedyren vanligvis brukes kalles en Nissen fundoplication.

Betraktninger

Før du forsøker å behandle halsbrann, får en fysisk undersøkelse for å finne roten årsaken til problemet og en lege-godkjent behandlingsplan. Dette vil spare deg for tid og penger å unngå behandlinger som vil mest sannsynlig ikke fungere.