Digidexo.com

GERD & Arm Pain

Mange mennesker lider av gastroøsofageal refluks, en vanlig årsak til halsbrann og annet ubehag. Mens mange enkeltpersoner har bare mindre ubehag, andre er påvirket av mer alvorlige symptomer. En sjelden, men mulig bivirkning av denne tilstand kan føre til smerter og ubehag i brystet og armene.

GERD Årsaker

GERD, eller "gastroøsofageal reflukssykdom," er forårsaket når matvare beveger seg fra magesekken mot spiserøret. Dette er røret som forbinder munnen og magen.

GERD Effects

Gastroøsofageal reflukssykdom forårsaker ofte en irritasjon langs spiserøret. Dette fører til smerte og halsbrann, i tillegg til andre mulige symptomer, inkludert problemer med å svelge og kvalme.

GERD tilleggseffekter

I noen sjeldne tilfeller kan forårsake GERD addisjon effekter, inkludert smerte i armen. I disse tilfellene, pasienter rapporterer en følelse av smerte eller trykk langs albue og arm. Dette er forårsaket av betennelse i mellomgulvet, som fører til nervesmerter.

GERD Pain Treatment

Behandling av smerter forbundet med GERD vanligvis innebærer endringer i kostholdet for å hindre reflux. Dette kan inkludere å unngå alkohol og tobakk, og matvarer med sitrus eller syre. Medisiner kan være foreskrevet hvis forebygging er ikke effektiv.

GERD Pain Advarsler

I tillegg til GERD, kan bryst og arm smerter også være forårsaket av alvorlige hjertesykdommer. Av denne grunn bør uvanlig smerte eller ubehag i dette område bli rapportert til en lege inntil årsaken kan bestemmes.