Digidexo.com

Hvordan å få vekt på de riktige stedene

Hvordan å få vekt på de riktige stedene


Økende vekt kan være vanskelig for de som har en veldig rask metabolisme. Folk ofte ønsker å legge til noen definisjon til sin ramme, men ikke nødvendigvis opp i vekt i områder som kan forårsake helseproblemer eller negativ innvirkning deres generelle utseende. Fordi muskler veier mer enn fett, hvis du bygge muskler, vil du gå opp i vekt uten å bli fett. Hvis du ønsker å legge til et par pounds, men bare opp i vekt på de riktige stedene, her er noen ideer.

Hvordan å få vekt på de riktige stedene

•  Spis mer kalorier, men vær sikker på at de er sunne kalorier. Hvis du er en kvinne, anbefaler FDA et kaloriinntak på 2000 til 2500 per dag. For menn, bør det daglige kaloriinntaket være i 2500 til 3000-serien. Hold styr på kaloriinntaket ditt for en uke og finne ut din gjennomsnittlige daglige inntaket basert på dine totaler. Hvis du faller under anbefalt kalori rekkevidde, øke inntaket ved å spise mer frukt, grønnsaker og fiber. Dersom fettinntaket er under 10% av kostholdet ditt, øke inntaket av umettet fett, som for eksempel solsikkeolje, olivenolje og nøtter. Dette vil hjelpe deg å få sunn vekt i motsetning til fett.

Tren med tunge vekter for overkroppen. Skulder presser ved hjelp av en vekt som bare gjør det mulig å løfte i 8 til 10 gjentakelser vil øke bredden av overkroppen. Oppreist rader, skråbenkpress, armhevinger, triceps kickbacks og rygg presser vil også øke tone og bredden på overkroppen. Dette vil bidra til en V-form utseende som fungerer for både menn og kvinner ved å gjøre midjen ser slankere og skape kurver.

3 Gjør knebøy for en overordnet organ øvelse som bidrar til et slankere og mer velformet kropp. Arbeid med manualer eller en vektstang å legge muskelen til rammen. Vegg knebøy arbeide for å forme beina og underkroppen også. Knebøy utføres ved å holde vekten på sidene, på skuldrene, eller på huk med ryggen mot veggen. Bøy knærne og knebøy ned og komme tilbake til utgangsposisjonen. Ved bruk av vekter, gjør to sett med 8 til 10 repetisjoner. For vegg knebøy, komme i posisjon og hold i 30 sekunder eller mer. Øke varigheten å øke muskulaturen i bena og bidra til generell kroppsfasong.

Ta en yoga eller pilates klasse å utvikle magre muskler som vil bidra til økt muskulatur og vektøkning. Yoga og pilates arbeid for å styrke kroppen og få ut naturlige kurver ved å strekke og forlenge musklene.

Drikk melk å bidra til å bygge sterke bein og muskulatur. I tillegg, drikke en weight gainer protein drink daglig til du når ditt optimal vekt. Protein vil bidra til muskelvekst og vektøkning. Til slutt, sjekk med en lege for å sikre at dine hormoner og skjoldbruskkjertelen er i balanse.