Digidexo.com

Hvordan Stopp Cravings

Hvordan Stopp Cravings


Det er vanskelig å stoppe cravings spesielt når din favoritt mat er i nærheten. Mange fysiske problemer som hormon ubalanser, Adrenal Fatigue og PMS kan føre til cravings. Noen eksperter hevder cravings og overindulging er en form for avhengighet. For å stoppe cravings, følger du disse trinnene.

Hvordan Stopp Cravings

•  For å stoppe cravings sørg for å få nok søvn. Forskning tyder på at mangel på søvn fører hormoner for å bli ustabil forårsaker cravings i løpet av dagen. Sørg for å få mellom sju og ni timer søvn hver natt for å bekjempe cravings hele dagen lang. For mer informasjon om søvn og cravings, se linken i ressursen avsnittet nedenfor.

Skriv ned og visual måltidet å hindre cravings. En studie viser at folk som journal og visualisere sine siste måltid, har færre cravings. Sørg for å skrive den gammeldagse måten med papir og penn. Forskere sier skriver med en penn eller blyant gjør en bedre forbindelse med hjernen din.

Bruk atferd modifikasjon teknikker for å stoppe cravings. Når du føler cravings, visualisere deg selv tynn og nyter sunn mat. Gjør et poeng å meditere i løpet av dagen å visualisere deg selv tynn. Ved hjelp av atferd modifikasjon ofte vil bidra til å stoppe cravings.

Tenk om å bli med Overspisere Anonym. OA er en 12 trinns program som hjelper folk komme seg fra mat avhengighet og cravings. De fleste mennesker i OA møter snakke om deres tiltrekning til hvitt mel og sukker. De jobber de 12 trinnene fra Anonyme Alkoholikere å gjenopprette fra mat avhengighet og cravings. Finn møter i ditt område. Koblingen for Overspisere Anonym er i ressursen avsnittet nedenfor.

Hint

  • Sørg for å holde deg hydrert med vann i løpet av dagen for å unngå cravings.