Digidexo.com

Hvordan leve med Endokarditt

Endokarditt er en infeksjon som oppstår i indre fôr av hjertet eller i hjerteklaffen. Sykdommen er oftest et resultat av en bakteriell eller fungal infeksjon som kommer inn i hjertet gjennom blodstrømmen. En alvorlig tilstand, er endokarditt ikke noe som bare kan bli ignorert. Det er imidlertid en sykdom som kan behandles. & # XD;, avhengig av hvilken type infeksjon, intensiteten av sykdommen kan variere. Den kan vare i noen få dager, eller den kan trekkes ut i flere måneder. I tillegg kan visse forhold forårsake sykdommen til å resultere i skade på andre områder av kroppen slik som lungene, nyrene, eller til hjernen. Også, når infisert av sykdommen, blir det mye lettere å oppleve enda et annet tilfelle.

Hvordan leve med Endokarditt

Hvordan leve med Endokarditt

•  Vær sikker på at endokarditt er faktisk problemet. Legen din kan mistenke sykdommen på grunn av en kombinasjon av følgende symptomer: tap av appetitt, brystsmerter, frysninger, ekstrem tretthet, feber, muskelsmerter eller leddsmerter, uvanlig svetting, og uforklarlig vekttap. Imidlertid kan de samme symptomene tilskrives hundrevis av andre smittsomme sykdommer i tillegg. Noen ganger bare en hjertespesialist kan si for sikkert at endokarditt er problemet. Han eller hun kan selv foreslå en eller flere tester som en ekkokardiogram eller en transesophageal ekko for å bekrefte sykdommen.

Få umiddelbar behandling når sykdommen har blitt diagnostisert og følger hvert skritt til brevet. Ta foreskrevne medisiner (som penicilliner eller cefalosporiner) som beskrevet på flasken. Dersom du har glemt én eller flere doser, ta kontakt med din hjertespesialist umiddelbart for å finne ut hvordan du best kan bli fanget opp på medisiner for å hindre ytterligere problemer. Følg hvert skritt du fikk av din lege og / eller hjertespesialist. Gjør oppfølging avtaler med hjertespesialist til du mottar en friskmelding.

forplikte seg til minnet de tingene som kan ha en stor innvirkning på sykdom som en atrial eller ventrikkel mangel ved hjertet eller innsetting av et hjerte shunt. Enkle prosedyrer som IV linjer og katetre kan utgjøre en fare for de som lider av denne sykdommen. Visse typer kirurgi kan også presentere et problem. Derfor er det viktig å forstå enhver og alle de risikofaktorer, slik at du kan gi informasjonen videre til legen din (e) i fremtiden. For eksempel, kan tannkirurgi forårsake frittflytende bakterier som kunne tenkes å arbeide seg inn i hjertet. De som lider av endokarditt vil vanligvis bli forbehandlet med antibiotika før enhver dental fremgangsmåte for å hindre bakterier fra å vokse og spre seg til den tidligere infisert område.

Hold oversikten over eventuelle symptomer som stave store problemer for denne sykdommen. Disse inkluderer manglende evne til å komme seg ut av sengen på grunn av utilbørlig svakhet, kortpustethet, uforklarlig hodepine som kan være kombinert med forvirring, svimmelhet, eller tap av bevissthet. Det kan også omfatte plutselige nyreproblemer som vanligvis utstilt ved blodig urin. Endokarditt, forblir ubehandlet, kan føre til dødsfall.

Ring legen din og / eller hjertespesialist hvis noen av symptomene på sykdommen oppstår på nytt, eller hvis nye skje som ikke kan være lett bortforklares.

Oppsøk lege hvis du mistenker at din har lidd et hjerteinfarkt og / eller hjerneslag. Begge er store komplikasjoner som kan oppstå ved et alvorlig tilfelle av endokarditt. Ring en ambulanse eller få noen til å kjøre deg til nærmeste legevakten. Ring din lege og hjertespesialist derfra.

Forskning sykdommen, dens symptomer, potensielle problemer, risikofaktorer, og prognose fra så mange forskjellige ressurser som du kan finne. Gjør deg selv en ekspert på sykdommen for å forhindre fremtidige problemer eller sykdom reoccurence.

Hint

  • Skriv ned alle spørsmål du kan tenke på før du går til legetimen, slik at du kan være sikker på å be ham eller henne alt du trenger å vite.
  • Få en andre, tredje, eller fjerde mening hvis du trenger det.
  • Ikke prøv å ignorere sykdommen, tenker det vil bare gå bort. Det vil ikke, og du kan være å sette livet ditt i fare.
  • Ikke overse de retningslinjer som er fastsatt av din hjertespesialist. Følg dem eller risikere å skade kroppen eller hjertet ditt ytterligere.