Digidexo.com

Rettsmidler for en Emergency reflux angrep

Sure oppstøt, også referert til som halsbrann og GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), er en tilstand i hvilken magesyre reiser tilbake opp i spiserøret. Dette fører til en svært smertefull brennende følelse i brystet og halsen, og noen ganger spontan sure oppstøt. Hvis du er en hyppig acid reflux lidende, vet du hvor viktig det er å ha rask lindring på hånden. Holde noen av disse rettsmidler rundt for å prøve neste gang du opplever en acid reflux angrep.

Fennikelfrø

Fennikel frø er en god ting å holde på hånden i tilfelle en acid reflux angrep. Den anethole i fennikelfrø bidrar til å redusere gastrointestinale spasmer som fører til sure oppstøt og andre fordøyelsesproblemer. Tygge ca 1 ts. fennikel frø når halsbrann oppstår eller, for å hindre acid reflux, tygge etter hvert måltid.

Apple Cider Eddik

En annen hurtigvirkende middel for acid reflux er eple cider eddik. Selv om det er surt, kan eplecider eddik faktisk bidra til å redusere mage surhet ved å balansere pH i magen. Du kan enten drikke et par skjeer rett eller legge dem til i et halvt glass vann.

Mandler

Mange synes at mandler kan tilby rask lindring av et angrep av acid reflux. Prøv å spise en liten håndfull rå, usaltet mandler etter måltider eller når acid reflux begynner.

Epler

Å spise et eple er en annen måte å forholde seg til en syre reflux angrep, som epler nøytralisere syre. Bare strekke seg etter et eple når halsbrann oppstår og sørg for å tygge grundig. Rå gulrøtter og poteter vil også nøytralisere magesyre.

Melk

Melk kan også bidra til å bringe rask lindring av halsbrann eller sure oppstøt smerte. De som tror på dette midlet kan ikke synes å bli enige om hvorvidt helmelk eller skummet melk er best å drikke til dette formålet, men heller en bør være i stand til å gi lindring.

Papaya

Papaya er en rask og effektiv hjelp for en plutselig halsbrann problem. Enzymene i papaya bidra til å sette magen tilbake i balanse og ro syre reflux. Papaya enzym tabletter er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Dette er praktisk for å bære med deg uansett hvor du går.