Digidexo.com

Er Coffee en appetitt suppressant?

Sultfølelse kan være en smertefull distraksjon fra kostholdet ditt. Hvis du allerede er å følge en sunn diett plan, det er appetittdempende midler som kan dempe sult smerter du kan lide. Men er kaffe en av disse suppressants?

Vanntap

Koffein er en mild vanndrivende, noe som betyr at når du drikker kaffe, skille deg mer urin, slik at kroppen mister litt vann vekt. Dette er ikke permanent vekttap, men.

Calorie Burning

Den koffein i kaffe øker også kroppens metabolisme, slik at du forbrenner flere kalorier når du spiser; mindre av de ekstra kaloriene vil bli konvertert til fett.

Peanøtter og Coffee

En måte å undertrykke sult smerter når de oppstår er å spise ca 10 rå peanøtter, veldig sakte, mellom noen langsom slurker med kaffe. Vent i omtrent 10 minutter, og sult smerter bør avta.

Coffee-

Små mengder av kaffe kan hjelpe din diett og appetitt undertrykkelse, men husk at noen koffeinholdige drikker, spesielt gourmetkaffe, inneholder mye fett, og kan faktisk bidra til vektøkning.

Bivirkninger

For mye koffein kan føre til nervøsitet, hjertebank, søvnløshet og andre problemer. Ha dette i bakhodet når du bestemmer deg for hvor mye du skal legge til kosthold, og ikke drikker det hvis du er gravid, ammende eller har høyt blodtrykk.