Digidexo.com

Hjertesykdom & Back Pain Symptomer

Å kunne gjenkjenne tegn og symptomer på hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag kan redde livet ditt. Mens brystsmerter automatisk forbundet med hjertesykdom, er det andre tegn og symptomer som er mindre vanlig, men ikke mindre alvorlig. Noen ganger er en advarsel tegn på hjertesykdom kan være ryggsmerter.

Typiske hjertesykdom Symptomer

Brystsmerter eller tetthet er det vanligste symptomet for hjerteinfarkt hos både kvinner og menn. Imidlertid kvinne er mer sannsynlig enn menn for å ha ryggsmerter i tillegg til, eller i stedet for brystsmerter.

Betraktninger

Studier publisert i British Medical Journal har funnet en sammenheng mellom ryggsmerter og hjertesykdom. Ryggsmerter kan være et resultat av åreforkalkning i arteriene i korsryggen. Se lenken under.

Andre hjertesykdommer

Smerter i midten av baksiden kan være fra en aortaaneurisme. I denne situasjon oppstår det aneurisme i den delen av aorta som passerer gjennom brystet.

Andre årsaker til ryggsmerter

Du kan oppleve smerter i ryggen hvis du har betennelse eller infeksjon i veggen eller slimhinnen i hjertemuskelen. Dette omfatter forhold som perikarditt eller endokarditt.

Smertereseptorer

Når det ikke er noen form for skade på legemet, releer kroppen dette til hjernen ved hjelp av smertereseptorer som er lokalisert så nært til området som mulig. Når hjertemuskelen er skadet smertereseptorer i ryggen kan aktiveres til å svare.