Digidexo.com

Om Tony Lille Gazelle treningsprogram

Tony Lille er en tidligere verdensmester i bodybuilding som utviklet et treningsprogram fokusert på et treningsapparat kalt Gazelle. Lite program ble opprinnelig utviklet for å hjelpe ham tilbake og komme tilbake i form etter en bilulykke nesten hevdet hans liv.

Identifikasjon

Gazelle gir en lav-effekt trening tilpasset individuelle opplæringsbehov og fitness mål. Maskinen kombinerer elliptisk trening med langrennstrening. Det drives med ben og armer svinger frem og tilbake og gjør at brukeren kan jobbe ulike kroppsdeler i løpet av en kardiovaskulær trening.

Fordeler

Gazelle trening systemet er utviklet for å styrke muskler og hjelpe brukeren miste vekt. Alle kroppens primære musklene i skuldrene, bryst, rygg, armer, ben og mageregionen fordel fra en Gazelle trening. Den lav-effekt natur trening beskytter mot forverring av eksisterende forhold, for eksempel kneproblemer.

Betraktninger

Gazelle leveres med et sett med DVDer som beskriver trening som kan utføres. Tony Lille Programmet omfatter kostholdsråd og online support. Enheten leveres i grunn Gazelle Edge modell eller i de mer avanserte Gazelle Freestyle modell.