Digidexo.com

Hvordan Stopp Vekttap

Når noen nevner vektproblemer, fedme er vanligvis den første som kommer til tankene. Uønsket vekttap er ofte et resultat av en sykdom eller patologi. Uansett hva årsaken kan være, kan uønsket vekttap vanligvis kontrolleres gjennom sunne matvaner. Hvis noen ikke kan inneholde sine vekttap er det best å oppsøke lege for vurdering.

Hvordan Stopp Vekttap

•  Begynn å spise mat som er rik på næringsstoffer. Kjøp flere matvarer som magert kjøtt, frukt, grønnsaker, hele korn brød, bønner og fjærfe. Kast bort alle usunne matvarer som inneholder mye sukker og fett.

Prøv å spise mellom 2000 og 2200 kalorier om dagen. Prøv å spise rundt fire måltider om dagen og to snacks. Opprettholde en høy-kalori diett før du merker at vekttapet har stoppet.

Unngå å hoppe over noen måltider, slik at du blir vant til den nye dietten.

Sørg for at du får skikkelig søvn. Mål å sove rundt syv til åtte timer i natt. Utilstrekkelig søvn kan ha en stor innvirkning på vekten din, appetitt og energi nivå.

Begynn en vektløfting diett, slik at du kan bygge muskelmasse. Fokusere mer på anaerob øvelser og ikke aerobic rutiner som løping fordi de føre til vekttap.

Ta en multivitamin for ca to uker. Ta oppmerksom på eventuelle tegn på at vekttap har stoppet.

Hint

  • Oppsøk lege hvis vekttap vedvarer. Vær oppmerksom på andre symptomer i tillegg til vekttap. En grundig evaluering vil avgjøre om vekttap er forankret i en slags sykdom.