Digidexo.com

Hvordan å få vekt når du har IBS

Når du har irritabel tarm syndrom (IBS), og du er for tynn, er det ofte vanskelig å få vekten grunnet maten begrensninger i kostholdet ditt. Men det er ikke umulig å få pounds når du vet hvilke matvarer du kan inkludere i kostholdet ditt uten lidelse noen uønskede symptomer assosiert med IBS. Her er noen tips.

Hvordan å få vekt når du har IBS

•  Spis store mengder karbohydrater i løselig fiber skjema for å unngå eventuelle bivirkninger som smerte, diaré, gass og oppblåsthet. Overskytende karbohydrater omdannes til fett, og vil bidra til å legge vekt på rammen. Spis brød, pasta, havregryn, bananer, applesauce, squash, mais måltid, mel tortillas, soya og poteter å få vekt raskt. Løselig fiber oppløses lettere, og bidrar til å absorbere overskytende væske i kolon slik at innvollene trekke seg mer effektivt. Du bør avstå fra høyt fett og bearbeidet mat for å unngå forstoppelse og bloat.

Konsumere overflødige kalorier. Den gjennomsnittlige kvinnen bør spise ca 2000 til 2500 kalorier per dag. Fordi en kilo fett tilsvarer 3500 kalorier, hvis du legger 500 kalorier per dag, vil du få ett pund per uke. Overvåke kaloriinntaket for en uke, og deretter finne det daglige gjennomsnittet ved å dividere totalt antall kalorier ved syv dager. Dette vil gi deg en grunnlinje for kaloriinntaket. Øke som nødvendig for å få vekt. The Mayo Clinic anbefaler å spise til faste tider og flere ganger i løpet av dagen for å oppmuntre tarm helse. I tillegg vil dette bidra til vektøkning hvis nok kalorier er inntatt.

•  Tren med tunge vekter. Muskler veier mer enn fett, så hvis du legger muskler til rammen du er sannsynlig å få vekt uten å få for mye overflødig fett. I tillegg eliminerer aerob aktivitet. Fordi aerobic aktivitet forbrenner kalorier og fett, vil det oppmuntre deg til å miste vekt. For å få vekt, redusere noe løping, jogging, sykling, dans, svømming eller andre aerobic aktivitet før du har satt på vekten. Spe øvelse for kardiovaskulære effekter etter at du har oppnådd din optimale vekt.

Prøv å drikke weight gainer drinker. Disse er høy i kalorier og er vanligvis ernæringsmessig balansert. De bidra til å legge vekt uten å legge for mye fett i kostholdet ditt. Bland med melk for å hjelpe til med laktose sammenbrudd. The Mayo Clinic anbefaler å erstatte yoghurt for melk hvis du lider av laktoseintoleranse. Du kan også prøve soya hvis melkeprodukter forårsake magesyke. Hvis du er intolerante overfor melk, soya, ris melk og andre melkeerstatninger, kjøpe en høy fiber weight gainer som kan blandes med vann. Weight gainer drikke kan kjøpes i helsekostbutikker og på nettet.