Digidexo.com

Hva Ubalanse Årsaker Belly Fat?

Hormoner

Det er en rekke årsaker til en økning i magen fett for menn og kvinner. Hormoner er et betydelig problem, og kan forhindre nedbryting av fett. Det kan også øke mengden av insulin i kroppen din, noe som gjør det ekstremt vanskelig å gå ned i vekt. Men det er noen ting du kan gjøre for å redusere din midje linje.

Et hormon ubalanse legger fett til magen din. Det finnes en rekke forskjellige typer av hormoner som effekt magefett. En økning i østrogennivået hos kvinner - og en tilsvarende hormon som kalles androgener hos menn - årsaken magefett. Insulin er et hormon som, hvis ukontrollert, vil føre til en økning i magefett.

Resultatet av en økning i spise raffinerte karbohydrater er økningen i blodsukkeret. Dette fører til en insulinresistens. Forhøyede insulinproduksjon fører til produksjon av mer østrogen. Dette skaper en økning i magefett.

Østrogen fremmer kroppsfett lagring og øker størrelsen av fettvevet. En ubalanse av østrogennivået øker magefett. Dette skjer fordi det ikke sammenbrudd fett rundt midjen. Vårt miljø og kosthold er oversvømmet med østrogen forbindelser.

Matvarer for å unngå

Endre kosthold kan bidra til å regulere østrogennivået i kroppen. Meieri-og kjøttprodukter øker østrogennivået. Disse produktene inneholder hormoner seg gjennom foring av dyrene å fete dem opp. Når de har kommet inn i kroppen, kjemikaliene fungerer på samme måte som østrogen.

Reduser Fat

Den beste måten å redusere østrogen i kroppen - og derved redusere fett - er ved å spise flere bladgrønnsaker. Spesielle grønnsaker hjelper leveren å forbrenne østrogen raskt. Du må spise omtrent en kopp en dag med rosenkål, blomkål, kål, spinat eller brokkoli. Disse grønnsaker kan lett dampet for å holde den ernæringsmessige verdien. Også, redusere forbruket av sukkerholdige matvarer.