Digidexo.com

Bioidentical hormon replacement og risiko for brystkreft

Bioidentical hormon replacement og risiko for brystkreft


I 2002 kvinner Health Initiative fant at syntetisk østrogen og progestin førte til en betydelig økning i risikoen for brystkreft. Dette førte til en fornyet interesse for jakt etter naturlige måter å behandle menopausale symptomer.

FDA Position

Det amerikanske Food and Drug Administration og Endocrine Society sier at selv om plante-avledet hormoner er en eksakt match for menneskelige hormoner mens syntetiske hormoner utgjøre en dokumentert økt risiko for mange helseproblemer, inkludert brystkreft, kan de ikke bifaller bioidentical hormoner fordi de ikke er " regulert "ennå.

Forskrivere 'posisjon

Utøvere som foreskrive bioidentical hormoner gjør så å tro at de utgjør mindre risiko enn syntetisk, som har vist seg å øke risikoen for brystkreft.

Fytoøstrogener

Fytoøstrogener er plante bestanddeler som oppfører seg som østrogen i kroppen din. De mest brukte fytoøstrogener er soyabasert.

Progesteron

Progesteron er avledet fra soya eller meksikanske yams, men du bør være sikker på at den yam produktet har blitt fullstendig behandlet. Sjekk ingredienslisten for USP Progesteron i stedet for bare yam ekstrakt.

The Science

Noen få studier har blitt gjort om BHRT og risiko for brystkreft. One, utgitt av C. Campagnoli i "Journal of Steroid biokjemi og molekylær biologi," sier at syntetisk progestin øker risikoen for brystkreft, men naturlig progesteron ikke.