Digidexo.com

Hvordan slanke seg lårene Fast

Hvordan slanke seg lårene Fast


Mange kvinner klager over at deres lår er en vanlig trøbbel spot når det gjelder å miste fett og toning opp. Mange menn genetisk disponert til å lagre fett i underkroppen kan også finne det vanskelig å slanke seg dette området. Det finnes flere enkle metoder til slanking ned lårene i en hast.

Hvordan slanke seg lårene Fast

•  Sett opp en diett av cardio øvelser. Hvis det er et lag av fett som dekker lårene, er ikke mengden av ben heiser skal slanke området. Kardiovaskulær trening er nødvendig for å brenne av kroppsfett over. The Institute of Medicine og USDA Dietary Guidelines anbefaler å utføre 60 til 90 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet minst fem dager i uken for optimal helse og fitness.

Endre din diett. Reduser kaloriinntaket for å se positive endringer på skalaen, og på lårene. Ikke bry deg med gimmicky kjepphest dietter: I en studie publisert i den 26 februar 2009 "New England Journal of Medicine", konkluderte forskere fra Harvard School of Public Health at så lenge kalorier reduseres, vil vekttap skje, nei rolle om dietten er lav-fett, lav-karbo, høy protein eller annet.

Legg til målrettede lår øvelser som termin lunges, dips, og indre og ytre leg heiser til ditt treningsprogram et par dager i uken. Arbeide de indre og ytre lårmuskelen - samt hamstrings og quadriceps - vil gi lårene en strammere, mer tonet utseende og vil styrke bena for å gi deg mer kraft og energi i dine daglige aktiviteter. Sørg for å la musklene hvile en dag mellom toning økter.

Prøv en oppstrammende krem. Selv om mange kremer gjør outlandish krav uten å levere, noen aktuell kremer faktisk gjør forbedre utseendet på lårene ved midlertidig plumping og stimulerende hud med ingredienser som koffein, svart te og retinoider (som er derivater av vitamin A som oppmuntrer kollagenproduksjonen). Paul T. Rose, MD, tidligere professor i klinisk dermatologi ved University of South Florida, sier "Retinoider skape en fastere, tykkere hud dekke som kan hjelpe kamuflasje cellulitter". Se etter kremer med retinol oppført som en ingrediens.

Tenk fettsuging hvis ingenting annet fungerer å redusere størrelsen på lårene. Du vil være i godt selskap: i henhold til American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er fettsuging den mest populære formen for kosmetisk kirurgi i Amerika. Det var 403 684 liposuctions utført i 2006; 350 420 av disse prosedyrene var for lår reduksjon. Fettsuging er anbefalt for fettsuging og bør utføres av en autorisert lege.

Hint

  • Det er alvorlig risiko involvert med fettsuging. Grundig forskning alle alternativene, og være sikker på at legen din er sertifisert til å utføre prosedyren.