Digidexo.com

Hvordan å produsere HGH

Hvordan å produsere HGH


Menneskelig veksthormon (HGH) er den mest tallrike hormon som produseres av hypofysen i hjernen. Det er ansvarlig for en sunn metabolisme, muskelvekst, energi, hjernefunksjon og vev reparasjon. Den når sitt høydepunkt i ungdomsårene, men er produsert gjennom hele livet. Den naturlige produksjonen av HGH reduserer over tid, med en topp på rundt 500 mikrogram per dag i tenårene og fallende til rundt 25 per dag etter alder 80. Mens det er ingen måte å øke HGH produksjon naturlig, en syntetisk versjon er tilgjengelig. Kontakt alltid lege med spørsmål om HGH produksjon og / eller stimulering.

Hvordan å produsere HGH

•  Gjør din forskning. Selskaper som hevder å selge HGH i pille, flytende eller pulverform ikke selger faktiske HGH. HGH er bare tilgjengelig som et reseptbelagt legemiddel som kommer i sprøyteform. HGH er en delikat aminosyre hormon som ikke kan formuleres i en hvilken som helst annen måte, for eksempel som en pille eller et pulver. I tillegg vil piller som hevder å inneholde HGH bli ødelagt av syrer i magen, og vil ikke ha noen effekt.

Forskning kosttilskudd som forbedrer kroppens naturlige produksjon av HGH. Noen aminosyrer, slik som lysin, arginin, glutamin, og kan øke kroppens naturlige produksjon av HGH. To merkevarer kosttilskudd som kan være effektive i å øke disse aminosyrer omfatter secretagogue-1 og Sytropin.

•  Vær aktiv. Kroppen utskiller HGH etter høyintensiv trening. Dette inkluderer høy intensitet styrketrening og aerobic trening. Spør en trener for å hjelpe deg med å utforme et treningsprogram som omfatter både aerobic og vekttrening. Øvelse for rundt en time de fleste dager i uken.

Få nok søvn. HGH er produsert av kroppen under de dypeste søvnstadiene (REM-søvn). Denne søvn ofte ikke kommer før du har sovet i flere timer. Hvis du sover mindre enn sju timer hver natt, kan kroppen produsere mindre HGH. Øk din søvn og du kan øke kroppens naturlige produksjon av HGH.

Spis et sunt kosthold. En diett som er høy i frukt, grønnsaker, hele korn og magert fjærfe vil bidra til å balansere kroppens naturlige hormoner, metabolisme og energi. Det kan bidra til å øke den naturlige produksjonen av hypofysen.

Hint

  • Syntetisk HGH kan ha alvorlige bivirkninger, og kan være farlig i store doser. Alltid konsultere med en lege før du begynner på et tilskudd av HGH eller produksjonen av HGH i kroppen.