Digidexo.com

Måter å få Slankere Lår

Måter å få Slankere Lår


For å slanke seg lårene, fokus på øvelser som tone indre lårmusklene. For å få de beste resultatene, kutte ned på kalorier og begynne å gå eller løpe daglig samt målretting lårene. Lårmusklene kan brenne eller verke når du starter en ny rutine, som kan gjøre walking smertefull eller kan hindre deg fra å gjøre øvelsene. Start forsiktig og legge til flere repetisjoner som musklene begynner å bli sterkere.

Scissor Kicks

Et saksespark øvelser tone på innsiden av lårene. For å gjøre denne øvelsen, legg deg ned på ryggen på gulvet eller en yogamatte. Armene skal være på bakken langs sidene med håndflatene vendt nedover. Løft begge beina i luften i en 45-graders vinkel mot bakken. Med tærne pekte, krysse bena over hverandre. Uncross dem, deretter krysse dem igjen, denne gangen omskiftning som beinet er foran. Fortsett vekselvis bena i 12 til 15 repetisjoner.

Ballerina Squat

Stå med føttene spredt ut litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Peke tærne og bøy knærne. Helle til høyre side til venstre ben er rett. Høyre kne bør fortsatt være bøyd. Hold denne posisjonen i ett sekund, og deretter skifte vekten til den andre siden til høyre ben er rett. Fortsett vekselvis for åtte til 10 repetisjoner på hver side.

Butt Heiser

Denne øvelsen toner opp, ikke bare på innsiden av lårene, men magen og bak i tillegg. Ligg på ryggen med knærne bøyd og armene langs siden, håndflatene ned. Stram magemusklene og løft hoftene opp fra bakken før kroppen danner en rett linje fra hodet til knærne. Spre knærne ut så langt de vil gå, deretter sakte bringe dem tilbake og senk baken tilbake til bakken. Gjenta dette trekket 12 til 15 ganger.

Side-Leg Lifts

For denne øvelsen trenger du en sammenrullet yoga matte eller et solid stol med lav rygg. Med føttene spredt skulder bredde hverandre, helle ned for å holde på stolryggen eller yoga mat, holdt vinkelrett på gulvet. Flytt føttene tilbake til ryggen din er parallell med gulvet. Holder på matten eller stol for støtte, stramme magemusklene og hold ryggen rett. Løft det ene benet rett opp til siden så høyt du kan. Hold denne posisjonen i tre hele sekunder. Senk benet og gjenta med den andre siden. Gjenta 10 til 15 ganger på hvert bein.

Knebøy

For å gjøre en knebøy, stå med føttene skulder bredde hverandre. Holde ryggen rett, bøy knærne og synke ned til du er nesten i sittende stilling. Hold posisjonen i tre sekunder og sakte presse deg selv opp i stående stilling. Legge til en øvelse ball vil hjelpe lindre ryggsmerter mens husokkupasjon. Stå med ryggen til en vegg med øvelsen ball mellom veggen og korsryggen. Senk deg selv ned veggen 5 til 10 inches. Knærne skal bøyes og ballen skal rulle ned veggen med deg. Hold posisjonen i tre sekunder, og deretter sakte presse deg inn i en stående posisjon. Gjøre fem repetisjoner, deretter ta en 30 sekunders pause og gjøre et annet sett.