Digidexo.com

Alternativ medisin for hetetokter

Hetetokter er en ubehagelig symptom på overgangsalder. Denne endring av livet er utløst av en dramatisk reduksjon i produksjonen av østrogen og andre hormoner, noe som fører til en rekke fysiske og psykologiske symptomer. Visse naturlige behandlinger kan lindre hetetokter.

Ved hjelp av alternative behandlinger mot hetetokter

Hvis du ønsker å bruke alternative behandlinger for hetetokter, er konsistens viktig. Ifølge alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil, du vanligvis trenger å gi nye behandlinger og kosttilskudd strategier minst åtte uker for å oppnå optimal nytte.

Menopause behandlinger og kreft

Mange behandlinger for overgangsplager, både konvensjonelle og alternative, handle på hormonelle prosesser og etterligner østrogen til ulike grader. Hvis du har en familie historie eller står i fare for hormonavhengig kreft, er det viktig å rådføre seg med legen din før du bruker dem.

Naturlige kosttilskudd

Følgende naturlige kosttilskudd kan være nyttig for hetetokter: klaseormedrue (den mest omfattende studert for dette formålet), vitamin E, dong quai, nattlysolje og solbær olje.

Dietary forslag

Visse matvarer inneholder fytoøstrogener, som fungerer som østrogen i kroppen, men i en mye svakere skjema. De omfatter hele soya matvarer som tempeh, soya nøtter, soya melk og tofu, og flaxseeds. På grunn av deres østrogen innhold, spise den maten er sikrere enn å bruke soya og lin kosttilskudd.

Stress Reduction

Håndtere stress kan gå en lang vei i formildende symptomer og er et godt supplement til naturlige behandlinger. Eksperimenter med meditasjon, dyp pusting, yoga og alt annet som gjør at du føler deg bedre.