Digidexo.com

Hva er Acai X3?

Hva er Acai X3?


Acai Berry er en rødlilla frukt som er funnet i Acai palmetre i Sør-og Mellom-Amerika. Acai Berry produkt produsenter ofte hevder det har antioksidant og vekttap egenskaper. Acai X3 er et kosttilskudd som gjør lignende krav, men har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA).

Acai X3

Acai X3 er et vekttap supplement produsert av Natural Products Association. Selskapet hevder formelen bedrer helsen, øker energi og "har vekttap fordeler." Produsenten sier formelen inneholder omega fettsyrer, øker stoffskiftet samtidig øker forbrenningen og gir sykdomsforebyggende "antioksidant støtte."

Navn Change

I 2009, etter en rekke forbrukerklager, Natural Products Association endret formelen for supplement. Hva var tidligere Acai X3 er nå kalt Acai Berry Velg.

Klager

Nettstedet for Acai X3 ble deaktivert i 2009, etter at klager ble sendt inn av forbrukerne om uautoriserte kostnader til bankkontoene sine etter å ha deltatt i gratis prøveversjon tilbud fra selskapet. Andre brukere klaget produktet var fullstendig ineffektiv når det gjelder dens påstander av vekttap og forbedret energi.

Effektivitet

Noen studier har vist acai berry papirmasse har høy antioksidantkapasitet, men flere av disse studiene er pågående, og ingen har ennå (per 2010) ga en konkluderende resultat demonstrere sin antioksidant evne. Svært få studier har undersøkt acai sin vekttap egenskaper, og ingen har bevist det kan indusere vekttap. Vanlig medisinsk visdom tilsier at det å spise frukt kan være en del av en vellykket vekttap plan, men det er ingen nåværende vitenskap som beviser at acai berry bistår med dette målet.

Bivirkninger

Det er lite bevis for Acai X3 produktet, og forårsake negative bivirkninger. Leger anbefaler at alle som har en pollenallergi eller en bestemt allergi mot frukt i denne familien unngå acai kosttilskudd.