Digidexo.com

Behandling for å redusere høyt Mann Testosteron

Behandling for å redusere høyt Mann Testosteron


Noen menn streber etter å øke sine testosteronnivå, spesielt menn over en alder av 50 når testosteronnivå naturlig tendens til å falle, men noen menn velger å redusere sine testosteronnivå på grunn av uvanlig høye nivåer, aggressiv eller risikoatferd eller nedbrutt kreft. Både medisinsk foreskrevet behandlinger og naturlig kosttilskudd eller endringer i livsstil er tilgjengelige for menn å prøve når sikter til lavere testosteronnivå.

Funksjon

The Mayo Clinic nettside sier at testosteron er et mannlig hormon som produseres hovedsakelig i testiklene. Hormonet er nødvendig i kroppen for å opprettholde bentetthet, fettfordeling, muskelstyrke og masse, røde blodlegemer, sexlyst og sperm produksjon. Ifølge MedicineNet.com, de sunneste nivåene av testosteron hos menn varierer mellom 400 og 600 nanogram. Ulike typer behandlinger kan være foreskrevet til menn om deres testosteronnivå er uvanlig lave eller uvanlig høy, med hver behandling poserer sine egne positive og negative effekter.

Høye nivåer

Mange gode fordeler kommer fra å ha høyere enn gjennomsnittet testosteronnivå, for eksempel en nedgang i sjansene for å ha høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og fedme. Men ifølge MedicineNet.com, var menn med høyere enn gjennomsnittlig testosteronnivå 24 prosent større sannsynlighet for å rapportere skader, 32 prosent mer sannsynlig å konsumere fem eller flere alkoholenheter per dag, 35 prosent større sannsynlighet for å ha en seksuelt overførbar sykdom og 151 prosent større sannsynlighet for å røyke. Med enda høyere testosteronnivå, menn er i faresonen for å engasjere seg i risikofylt atferd.

Foreskrevet behandling

Ifølge MedicineNet.com, er det sjelden for leger å foreskrive medisiner for å senke menn & rsquo; s testosteronnivå. Leger kan foreskrive en luteiniserende hormon-frigjørende hormon (LHRH) agonist eller antagonist som forårsaker testosteronnivå til å slippe 90 til 95 prosent, ifølge Prostata-Cancer.com. Denne metoden for behandling er henvist til som kjemisk kastrering fordi nivåene av testosteron er sunket så lavt. Denne medisinen er bare forskrives til menn med prostatakreft. Fjerne testosteron fra kroppen kan midlertidig stoppe eller bremse veksten av kreftceller. Hvis dette medisiner spiller & rsquo, t arbeid, den mest ekstreme form for behandling er å ha et kirurgisk kastrering utført.

Diet

Ifølge en studie utført av Institutt for indremedisin ved Universitetet i medisin og odontologi i New Jersey i 2007, forbruker to kuler av protein pulver per dag i 28 dager resulterte i serumtestosteronnivå med reduksjon på gjennomsnittlig 19 prosent i løpet av disse 28 dagene og deretter øke i løpet av de to uker etter at soyaprotein var ikke lenger forbrukes. Ifølge Fitness Spotlight, til andre kosttilskudd måter redusere testosteronnivå inkluderer å spise mindre kjøtt, protein og fett.

Livsstil

Ifølge Fitness Spotlight, det er livsstils aspekter som lavere testosteronnivå. Røyke sigaretter direkte påvirke Leydig-celler i kroppen, forårsaker en reduksjon i testosteron. Trene en sunn mengde, for eksempel 45 til 60 minutter per dag, kan øke testosteronnivået, men overtrening for lengre perioder av gangen kan senke testosteron nivåer. Redusere mengden av søvn du får om natten og høye nivåer av stress også redusere testosteronnivået ved å skape høyere nivåer av kortisol, stress hormon. Men alle disse endringer i livsstil har negative helseeffekter, og bør unngås. Rådfør deg med en lege på måter å redusere testosteron naturlig og trygt.