Digidexo.com

Kinesiske rettsmidler for å være overvektig

Kinesiske rettsmidler for å være overvektig


Amerikanerne avfall millioner av dollar hvert år på "mirakel" vekttap kurer som ikke gjør noe for dem. Kinesisk medisin bygger i stedet på milde urter, energibalanserende øvelser, akupunktur og meditasjon for å bringe kroppen til en sunn vekt. Men det er fortsatt ingen rask løsning: å finne akkurat den rette kombinasjonen av kinesiske rettsmidler for du vil ta tålmodighet og utholdenhet.

Se din lege

Se legen din før du tar fatt på noen vekt-tap diett. Diskuter din vekt-tap mål, diett du har valgt og noen urte kosttilskudd du har tenkt å bruke. Sørg for at disse kosttilskudd vil ikke påvirke noen medisiner du tar. Diskutere også din nåværende utvalg av bevegelse, og noen fysiske begrensninger du har.

Energy Work

Den kinesiske tro at energien som beveger seg gjennom legemet bidrar til å fordøye og bruke mat på riktig måte, samt brenner kalorier. Den enkleste formen for energiarbeid innebærer dyp eller fokusert puste. Fokusert pusting får kroppen brummer og begynner å flytte energien gjennom den. For å øve fokusert puste, sitte i en avslappet, åpen og trekk pusten langsomt gjennom nesen, fylle lungene til kapasitet. Hold pusten i tre sekunder, og sakte begynne å puste ut gjennom munnen. Gjenta 5 til 10 ganger. Slapp etterpå som du kan føle deg litt ør, særlig hvis du er en nybegynner.

Praktisere tai chi er en annen god måte å flytte energien gjennom kroppen, med stillinger som engasjerer sinnet og kroppen og fokus på balanse.

Accupuncture

Akupunktur bruker nåler satt inn i huden for å stimulere kroppens energi til å fremme helbredelse. Når du ser en akupunktør for vekttap, er den første bestillingen av virksomheten en konsultasjon, som vil hjelpe akupunktøren identifisere årsakene du er over-spising, en svak metabolisme og energiblokkeringer i kroppen. Akupunktøren vil da avgjøre hvilken trykkpunkter i kroppen behov for å bli stimulert for å bistå i vekttap. En liten advarsel: Vær sikker på akupunktøren du velger har de nødvendige lisenser og opplæring.

Urter

Tradisjonell kinesisk medisin bruker naturlige urter og forberedelser for å hjelpe til med vekttap. Drikke grønn te tre til fem ganger om dagen er anbefalt å rense og avgifte kroppen. Shan Zha (hagtorn frukt) brukes til å hjelpe kroppen å bryte ned kjøtt og å hjelpe fordøyelsen. Lian Qiao (Forsythia) brukes til å fremme riktig fordøyelse og rense kroppen. Pinellia (en rotfrukt plante), mandarin skall og Fu Ling, som er avledet fra en sopp, er også kroppens rensemidler. Disse stoffene fjerne hoveddelen av uønsket væske, fremme vekttap. Medisinert surdeig, eller Shen Qu, løser opp ansamlinger av ufordøyd mat, og bidrar til å fordøye ris, eddik og alkohol. Lai Fu Zi (reddik frø) hjelper fordøye stivelse som hvete og brød. Rådfør deg med en sertifisert kinesisk medisin utøveren å lære hvilke urter er riktig for deg.

Meditasjon

Meditasjon hjelper koble sinnet og kroppen og få alt synkronisert opp for vekttap. Visjoner om kroppen din når du når målet ditt og meditere på det bidrar til å flytte energi i kroppen mens du holder deg fokusert og selvsikker. Det kan være lurt å delta på en meditasjon klasse for å komme i gang eller kjøpe en god meditasjon DVD eller bok. Praksis meditere hver dag. Tålmodighet og tid vil hjelpe deg å lykkes i meditasjon. Fokuser på det positive: dine mål, fremgang og suksess.