Digidexo.com

Tutorial på Neti Pots

Hvis du lider av sinus problemer som allergi, tett nese, post-nasal drypp eller hyppige forkjølelser og influensa, er sjansen du har prøvd ulike reseptbelagte og over-the-counter piller og sprayer på jakt etter lettelse. Skriv inn Neti Pot, en nasal vanning enhet med en track record for både sikkerhet og effektivitet i forebygging og behandling av sinus-relaterte symptomer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Neti Pot av ditt valg, enten på nettet eller på din lokale stoffet butikken. Det er mange merker og stiler på markedet, så gjør noen undersøkelser før du gjør ditt valg. Skriv "Neti Pot" i søkemotoren, eller skriv inn de samme søkeordene på Amazon.com for å lese nyttige brukeranmeldelser. Din lokale apotek kan også være i stand til å gi nyttig informasjon og instruksjon.

Fyll Neti Pot med lunkent til varmt vann fra springen. Hvis din Neti Pot kom med saltvann pakker, bruker du én pakke per gryte med vann eller som anvist i bruksanvisningen. Ellers bruker 1/4 ts. av høy kvalitet, finmalt vanlig ikke-jodinneholdende salt. Virvle potten rundt et par ganger slik at saltvann pakke eller salt til grundig blande seg med vannet.

Plasser hodet over en vask eller stor bolle. Med hodet lent litt ned og til venstre, plasserer Neti Pot tut over høyre nesebor, noe som sikrer en tett forsegling. Hold munnen litt åpen for å puste.

Vipp Neti Pot for å begynne å helle saltvann inn i høyre nesebor. Innen et par sekunder, vil løsningen kontinuerlig strømme ut din venstre nesebor. Fortsett å helle helt potten er tom. Selv om ideen om nasal vanning kan virke skremmende for en nybegynner, jo mer du slappe av og tillate, jo bedre. Hvis løsningen renner ned i halsen din, kan du eksperimentere med å holde baksiden av halsen lukkes ved hjelp av de samme musklene du vil bruke til å lage en "k" eller hard "g" lyd.

Gjenta trinn to til fire med motsatt nesebor. Endelig blåse nesen inn i en vev for å fjerne eventuelle gjenværende slim og saltløsning.