Digidexo.com

Spill for å hindre minne tap

Som ordtaket sier: "Et sinn er en forferdelig ting å kaste bort", og som en person aldre, blir han eller hun mer opptatt av hukommelsestap. Akkurat som våre fysiske kropper trenger mosjon, trenger våre sinn trene også, gjennom slike aktiviteter som å lære nye oppskrifter, ta klasser i splitter nye fag gjennom fellesskapet utdanningsprogram, eller lese utfordrende litteratur. En av de enkleste måtene å holde hjernen din i form er å spille flere spill som anbefales for hukommelse helse.

Spill Involvering Strategi

Chess er en av de mest verdifulle spill for å holde sinnet varselet. Det utfordrer spilleren til å forutsi hva en annen spiller kan gjøre mens samtidig å finne ut den mest fordelaktige trekk for seg selv. AARP anbefaler selv å bli en sjakk klubb ikke bare for hjernen trening, men også for støttende solidaritet. En annen favoritt blant AARP publikum er bridge, et kortspill som involverer en sunn dose av strategi som også spilles med en gruppe.

Ord og Number Puzzles

Mange mennesker gjør en daglig rutine med å fullføre kryssord eller Sudoku puslespill i avisen, en aktivitet som er sikkert sunt for sinnet. Holde kognitive ferdigheter skarpe gjennom kryssord, Scrabble og andre ord puslespill kan forsinke raske hukommelsestap i forbindelse med demens, ifølge forskere ved Albert Einstein College of Medicine i New York, og utfordre hjernen tidlig kan utsette negative effekter av hukommelsestap ved å opprettholde " hjernen vitalitet. " Ikke bare er disse metodene effektive til en viss grad, men også de er underholdende og avslappende.

Trening

Fysisk trening er trolig den mest populære og effektive måten å forebygge aldersrelatert hukommelsestap, og det er viktig å merke seg at fysisk trening kan inneholde rikelig med spill også. Enhver aktivitet som er aerobic i naturen vil, på samme tid, til nytte for både kroppen og sinnet. Denne typen trening bør være alderstilpasset og kan inkludere svømming, turgåing, spille aktivt med barnebarna eller danne sunne vaner som å bruke trappene i stedet for heisen når det er mulig.