Digidexo.com

Alternativer til Compression Sokker

Alternativer til Compression Sokker


Kompresjonen sokk er en terapeutisk fottøy slitt av folk som har hevelse i bena og underekstremitetene skyldes åreknuter eller sirkulasjonsproblemer. Denne medisinske sokk gir ekstra støtte til beinet og foten, og bidrar til å øke blodsirkulasjonen fra kneskålen til tærne. Iført en kompresjonssokk kan være klumpete og ubehagelig, men ulike alternativer finnes for forbrukeren som har vært rettet til å bære denne fottøy av sin lege eller helsepersonell.

Footless Compression Tights

Bæres i stil med tights eller capris, kan footless komprimering tights pares som strekkbukser henhold kjoler for kvinner, eller som Capri bukse i sommermånedene. Laget med en fuktighetskontrollmateriale, de holder brukeren kjølig om sommeren og varme om vinteren. Compression tights hjelpe brukeren med trøtthet av beinet, og når den bæres i svart, blander de med andre garderobe og stil valg. Footless komprimering tights er ofte slitt av servitriser og andre arbeidere som er på beina hele dagen.

Open-Toe kompresjonsstrømper

Med en åpen-tå strømpe toppen for enklere tilgang til foten, kan disse strømpene bæres av enten menn eller kvinner under bukser eller slacks, og bæres av kvinner under korte eller lange skjørt. Denne typen strømpe trenger ikke å bli fjernet hver gang foten eller ankelen er sjekket for blodsirkulasjonen, noe som gjør dette til et populært valg etter foten kirurgi. Foten er beskyttet av kompresjonsstrømpe bare å utsette tærne. Denne strømpen kommer i ulike farger for å gli inn i de fleste garderober, og kan bæres lett med åpne-toed sko eller sandaler.

Kompresjons Leggings

Båret av utøverne mens du arbeider ut og spille sport å hjelpe med kramper muskler, komprimering leggings er et alternativ til kompresjonssokk. De støtter fullt ut beinet og lår området helt ned til ankelen, beskytte mot farlige blodpropper, mens du holder foten åpen for ventilasjon formål og letthet i å gjøre fottøy valg under sommeren eller vinteren.

Støttestrømper

Formet som sokker, men tilbyr mer elastisitet og støtte, er kompresjonsstrømper slitt som sokker, men er mer strømlinjeformet og holde sirkulasjonen i beinet og foten kontinuerlig bevegelse med full dekning. Strømper er også jevnere etter slacks og bukser og komfortable i henhold skjørt, ettersom de kommer i ulike farger og ligne på strømpebukse.