Digidexo.com

Hvordan kan jeg finne mine Legens History for gratis?

Gå til legen kan være en nervepirrende opplevelse, og angst av en lege besøk kan øke hvis du ikke har noen detaljer om legen din historie, kvalifikasjoner eller disiplinære tiltak. Dette er vanlige bekymringer for pasienter --- og gebyr-baserte nettsteder har sprang opp for å hjelpe forbrukerne å lære mer om deres leger. Heldigvis trenger du ikke å betale penger for å få informasjon om legen din. Credentialing organisasjoner, som lisensiering organer og sertifiseringsgrupper, har legen din historie for gratis med noen enkle undersøkelser.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Den beste måten å lære legen din historie for gratis er å spørre. Ikke bare er dette en god kilde til informasjon, men ved å ha den samtalen, bygger du en rapport og forhold til å sette deg rolig. Still spørsmål om trening og spesialitet, og hvis det har vært noen søksmål eller klager fra pasienter. Hvis du ikke føler deg komfortabel å diskutere dette med legen din direkte, snakke med de ansatte. Spør sykepleierne på kontoret. Til syvende og sist legen din er din partner i helse, så en diskusjon om profesjonelle detaljer er avgjørende for å legge grunnlaget for tillit og gjensidig respekt.

Forsknings sykehus hvor han har privilegier. De fleste samfunn sykehus har de profesjonelle biografier av legene som praktiserer medisin der. Sjekk sykehusets hjemmeside, nettstedet for klinisk tjeneste der praksisen er lokalisert eller ring sykehusets generell informasjon linje og be om rett avdeling. Den kliniske avdeling sykehuspersonalet kan hjelpe deg å finne informasjon om legens utdanning, opplæring og sertifiseringer. Spør også sykepleiere som arbeider med din lege på sykehuset om de kunne gi deg informasjon om sengen måte og kirurgisk kompetanse.

Gjennom statlige lisensstatusen organisasjoner søk. Alle statlige medisinske styrene tilby forbrukerne en måte å sjekke bakgrunn for leger som praktiserer medisin i staten. Administratorer i Medicine, en handel gruppe som representerer lederne av statlige medisinske boards, tilbyr et nettbasert verktøy for å søke etter lege informasjon gratis, samt en komplett katalog til hver stat medisinske utvalget i USA. Selv om hver stat hjemmeside varierer, vil det gi et søk etter individuelle leger som gir dagens utdanning og lisensinformasjon, opplæring historie, sertifiseringer og eventuelle disiplinære eller malpractice handlinger på posten.

Sjekk sertifiseringsorganer. American Board of Medical Special tilbyr en online søk verktøy for å sjekke om legen har oppnådd styret sertifisering i en spesialitet. Etter å ha fullført en gratis registreringsprosessen, gjør at ABMS verktøyet du å søke etter enkelte lege navn eller for å produsere en liste over bord sertifisert leger i ditt område. Klikk på hver oppføring for mer informasjon.