Digidexo.com

Hvordan behandle en kvise rundt halsen

Fordi huden vev nær halsen er så myk og delikat, kan det være vanskelig å behandle en kvise som skjer på halsen, under haken, eller over kragebein. Du kan ikke veldig lett pop disse zits (og ofte de ikke selv danner hoder som du kan pop), men du kan prøve metoden nedenfor for å få dem til å visne. Dette fungerer godt for store, smertefulle kviser på noen myke delen av kroppen, samt for myggstikk.

Bruksanvisning

•  Først må kvisen tørke opp ved å dekke den med et lag av Calamine lotion, leire-basert ansiktsmaske, eller akne medisiner som kommer i form av en hvit pasta. Sett en liten firkant av vev over det, la det tørke, og deretter bruke en mer lag av medisinering.

Dette skaper litt hardt skall som hjelper desiccate lyte. La det harde skallet på halsen over natten.

Den neste dagen, vaske av medisiner ved dusjing. Ikke prøv å plukke av skallet med fingrene; det vil skade og kan rive den sarte huden!

Når huden er ren og tørr, påfør en isbit direkte over kvise. La isbit på før den smelter, og deretter bruke en annen hvis du tåler det.

Før du går til sengs, bruke isen igjen, og deretter gjøre en annen liten skallet skal stå på over natten.

Gjenta trinnene ovenfor i noen dager, og kvisen vil forsvinne uten arrdannelse.

For å bidra til å forhindre kviser i fremtiden, lære kroppens spesielle akne triggere. Disse kan være visse matvarer, drikke, såper, eller kosmetikk.