Digidexo.com

Homeopatiske midler for Håravfall

Homeopatiske midler for hårtap avhenge mye av dine spesielle symptomer og årsaken til hårtap. Hårtap kan oppstå på grunn av sykdom, kjemikalier som brukes til perm og farge håret, overgangsalder, arvelig og stress.

Arsenicum Album

Arsenicum album og salpetersyre er foreskrevet når håret tapet skyldes depresjon, angst og irritabilitet.

Grafitt og Thuja

Den homøopatiske midler graphites og thuja er foreskrevet når håravfall er ledsaget av forstoppelse eller en saktegående system.

Silicea

Silicea er silika potentized, noe som gjør det til en gunstig homøopatisk middel for ikke bare hårtap, men også forbedre hud og negler. Pontentization er ganske enkelt en prosess hvor det opprinnelige stoffet er oppladet for å gjøre det aktive stedet for inert.

Fosfor

Fosfor er foreskrevet for håravfall når håret er fallende i store klumper og flass er til stede. Fosfor fungerer godt på nyrene, for luftveisinfeksjoner og for de svært følsomme for lys, lyd lukt og berøring.

Aktuelle rettsmidler

Arctium lappa, ceanothus, malva sylvestis og Tropaeolum kjøpt i skjær form kan blandes med carrier oljer som lys jojobaolje, kokosolje eller andre carrier oljer. Ved hjelp av en masserende bevegelse gjelder for hodebunnen. Hvis oljen er lys, kan du ønsker å forlate behandling i stedet for sjamponering.